Türk Milletinin gönlünde , onun bağımsızlığının sarsılmaz bir gücü olarak yer alan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurdumuzda olduğu gibi bugün şehrimizde de, büyük bir coşku ve sevinçle kutlanıyor. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk Çocuklarına ve bizlere armağan ettiği bu büyük Bayram, tüm Edirne’lilere kutlu olsun.

         Bugün okullarımızda ve şehrimizdeki tüm evlerimizde kutlanmakta olan, Milli Birliğimizin kenetlenmişliğini temsil eden, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 98. Yıldönümü. Aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının da 98. Yıldönümü olan bu mutlu günümüzü, Türk Milleti olarak büyük bir heyecan ile yaşıyoruz.

         Türkiye’nin her köşesinde büyük bir sevinç ve coşku ile kutlanan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türk Çocuklarının ve tüm dünya çocuklarının bayramı olarak kabul edilmiş ve onların da kalplerinde dostluk ve kardeşlik duygularının uyanmasında önemli bir rol oynamıştır.

         Çocuklarımızın akıllarında ve kalplerinde yerleşen vatan ve millet sevgisi, gözlerindeki yaşama sevinci ile Türk Milletinin geleceğini aydınlatan umut ışığı, ülkemizin mutlu yarınlarına olan inancını bir kat daha güçlendirecek. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. Yıldönümünü ve bu mutlu günü Türk Çocuklarına Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak  armağan eden, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bugün büyük bir sevgi ve şükranla bir kez daha anıyoruz ve O’na olan minnet duygularımızı büyük bir hasretle sunuyoruz.

         Rahat uyu Büyük Atatürk. Emanetin emin ellerde.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.