Genç hem de daha 38 yaşında hayatın kendisinden beklediği çok şey varken aramızdan ayrılmıştı.10 yıla yakın bir süre ETV de birlikte görev yaptığımız sevgili kardeşimiz Kemal'in ani ölümünün üzerinden 7 yıl geçti bile. Sakin, efendi, saygılı ve munis tavır ve davranışlarıyla herkesin beğenisini ve sevgisini kazanmıştı sevgili Kemal. İsteneni yapma konusunda olsun, yapılması gerekeni bulma konusunda olsun başarılı ve becerikli bir kişilikti o.Kameraman olarak kendisi ile bu süreçte çok güzel ve saygı-sevgi dolu günler geçirdik ve görevler yaptık. Hiçbir zaman itirazı olmadı görevi sırasında. Geçmişe dayalı rahatsızlığı vardı kendisinin.Her şeyden önce önemli bir Hipertansiyon hastasıydı.Beş altı yıl önce bir baş dönmesi ile tespiti yapılıp uzun süre tedavisi devam eden bir rahatsızlıktı.Birkaç kez Tıp Fakültesi hastanesinde yatarak tedavi de görmüştü ama yüksek tansiyonunu normale döndürmek kolay olmuyordu her seferinde.

Tıp Fakültesi Hastanesini tanıyalım Programlarını çekerken özellikle kameraman olarak gelip Doktorları ile yakın ilişkiler kurmaya çalışırdı. Televizyondaki görevinden ayrılışının en önemli nedenlerinden biri de rahatsızlığıydı aslında. Stres onun hastalığının tetikçisiydi ve sık sık rahatsızlığı nüksediyordu. SGK de taşeron işçi olarak çay ocağında çalışmaya başladıktan sonra çok rahatladığını ve huzurlu olduğunu söylemişti karşılaştığımızda. Ama olmadı ve o illet ona çok önemli bir kalp krizi geçirtmişti ve buda sonu olmuştu sevgili Kemal'in. Selimiye Devlet Hastanesine göğüs ağrısı nedeniyle geldiğinde kriz büyükmüş ki acilen Fakülteye nakledilmiş ve ameliyata alınmış ama akciğerlerin havasız kalması sonucu bütün uğraşlara rağmen hayata döndürülememişti.

Takdiri ilahi böyleymiş demek ki.Yaşayacağı ömür bu kadarmış..Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Ölümünde sonra birkaç kez Gazeteci kardeşlerim ile mezarı başında ona dualar okuyup anma programları düzenlemiştik.CORANO illeti nedeniyle birkaç yıldan beri bu programları da hayata geçiremiyoruz. Affet bizi Kemal ve sakın unutulduğunu sanma. Edirne basınındaki tüm arkadaşlarının sevgisini kazanmış biri olarak her zaman övgüyle ve özlemle anılıyorsun inan ki.

Ölüm yıldönümünde seni bir kez daha rahmetle anıyorum değerli kardeşim.Ruhun şad mekanın cennet olsun inşallah..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.