Aslında günümüz siyasi anlayışına uygun atışma ve söylemler ama benim karşı olduğum bir tavır olması bakımında hoş bulmuyorum.

Siyaset bunu gerektiriyormuş?

Rakip partinin seçilmişini adeta düşman görüp onu yok edebilmek ve pasivize edebilmek adına yapılan her türlü olumsuz davranış mubahmış.

Hatta düşman görüldüğü içinde onun bir isteğini yapmak "düşmana silah vermek" anlamı taşıdığı için toplumun yararına dahi olsa asla yerine getirmemek demekmiş.

Bana göre yanlış ve asla tasvip etmediğim bir durum.

Birlikte yaşadığınız bir yerleşim yerinin elzem ihtiyaçlarını yerine getirmek gibi önemli vazifeyi yerine getirmek veya yardımcı olmak düşmana mermi vermek anlamı taşıdığı için asla yapılmaması gereken bir durummuş.

Bana göre yok böyle bir şey.

Hemde çok yanlış.

Seçim bitmiş karşı taraf başarılı olmuş ve seçilmiş.

Artık yapılacak olan ona destek vermek ve birlikte yaşadığınız şehre hizmet etmektir.

Siyaset yine devam edecektir elbette.

Rakip olunacak ve sizin daha iyi yapacağınızı ispat edene kadar mücadeleniz devam edecektir ama hizmetlere karşı çıkarak değil.

İl Genel Meclisinde Uzunköprü Belediyesinin talebine karşı yapılanı da,Edirne Belediyesindeki İller Bankasından borç talep edilmesine onay vermemeyi de, Keşan Belediyesindeki yol yapımına karşı yapılan muhalefeti de doğru bulmuyorum.

Siyaseten değil,mantıken doğru bulmuyorum

A Partisi,C Partisi hangisi olursa olsun.

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş'i de tebrik ediyorum.

Yasa neyi emrediyor bilemiyorum ama Başkan olarak oylama yapma yetkisini kullanarak CHP li yani kendi Partisinden bir belediyenin isteğini oy çokluğu ile geçirebilirdi.

Ama yapmadı ve bir toplantı daha yapılması kararı aldırdı.

Nedret Akbulut Hocamız şovu seven bir arkadaş.

Gündem de kalmayı basında yer almayı çok seviyor ve bunun için de Mecliste her konuda en fazla konuşan ve karşılıklı atışmalara karışan da o oluyor.

Zaten o yoksa İl Genel Meclis toplantıları sessiz sedasız ve yavan bir ortamda geçiyor.

Asfalta çiçek ekiyor,Garayder tepesinde pozlar veriyor.

Garayder Operatörü olmadığına göre oraya çıkmanın ne yararı olabilir.

Ak Parti Uzunköprü Teşkilatının da bu davranışlardan çok fazla memnuniyet duyduğunu zannetmiyorum.

Ama şov olsun.

Neyse ben Becan ve Akbulut arasında yaşanan olay nedeniyle yaptıkları açıklamaları sizler ile paylaşarak yorumlar yapmanızı isteyeceğim.

İşte ikilinin açıklamaları;

Belediye Başkanı Özlem Becan şunları söylemiş;

“Uzunköprü’ye yapılacak pazar yerine “haberim yoktu” diye şerh koyanlar, Havsa Hayvan Pazarındaki hayvanların refahını Uzunköprü insanına çok görmüştür.Siz Uzunköprü’nün geleceğine şerh koydunuz. Haberi yokmuş. Uzunköprü’ye hizmet gelmesinin önündeki en büyük engel benim diyemiyor, şerh koydum diyor. Söz verdiğimiz gibi Uzunköprü’ye kazandırmak istediğimiz pazar yeri projesini hazırladık kaynak sağlamak için başvuruda bulunduk. Fakat Havsa Hayvan Pazar’ı için onay veren ama Uzunköprü Pazaryeri için “haberim yoktu” diye şerh koyanlar; Uzunköprü’ye pazar yeri yapılmasını istemeyenler, Havsa pazarındaki hayvanların refahını, Uzunköprü insanına çok görenler ile seçim meydanlarında Uzunköprü köy oldu diyenler ve pazar yerinde boy boy fotoğraf çektirip Uzunköprü bunu hak etmiyor diye tiyatro oynayanlar aynı kişiler. Restorasyonuna başladığımız tarihi Çeşmelerin önünde yarım saat sonra video çekenlerin pazar yeri projesinden haberi yokmuş!"

İl Genel Meclisi Üyesi Nedret Akbulut'unda açıklamaları şöyle;

“Belediye başkanımız bizi hizmeti durdurmakla suçlamış ve eleştirmiş. Bizleri bu konuda hizmet durdurmakla eleştirenler önce kendilerine baksın.
İlçemizde Organize Sanayi Bölgesine karşı çıkanlar kendileri değil mi? Eğer önemli olan hizmet etmekse Keşan ilçesinde yapılacak 7,5 km asfalt yol için istemeyiz deyip el kaldıranlar kendi belediye meclis üyeleri değil mi? Mesele birlik ve beraberlik içinde hizmet etmekse burada birlik ve beraberlik adına CHP’liler hiçbir şey ortaya koymamıştır. Sonuçta Uzunköprü halkının bu şartlar altında alış veriş yapması içimizi sızlatıyor. Bazen greyder tepesinde poz veriyor diye eleştirenler oluyor. Bu eleştirileri ciddiye dahi almıyorum.” demiş.

Değerlendirmelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.