Değermiydi.?

Hem kendinin hemde eşinin bu dünyada yaşama hakkını sonlandırmak.

Her türlü soruna,sebebe ve geçimsizliğe rağmen aile olarak yok olmaya değermiydi?

Elbette ecel,elbette mukadderat.

Ama Ecelin de ecel-i kazası,ecel-i müsemması var.

Nefse kurban olmak bu işte.

İki gün sonra 4.Asliye Ceza Mahkemesinde görülecek olan dava bu tecelli sonrasında düştü ve dosya da kapandı.

Çünkü koca M.E.K davayı bitirmişti.

Hem kendini hemde eşini yok ederek hemde.
Elbette bir sebebi vardır ve insan öldürmek gibi çok vahşiyane bir olayı gerçekleştirmek çok kolay ve basit bir olay değil.

Hele hele kendi canına kıymak.

Parmağımız kesilse doktora koşup çare arıyoruz.

Canımız yanıyor çünkü.

Ama o canı kendimiz sonlandırıyor,hayatı paylaştığımız,çocuklar dünyaya getirerek soyumuzun devamını sağlama gayreti içinde olduğumuz ve yaşam ortağımız eşimizin de hayatını bitirebiliyorsak !!!!

Değermiydi?

İkisi de şu anda kara toprağın altında.

Yazık ki,yazık.

Allah kimseye böyle akıbet yaşatmasın.

Yakınlarına sabrı cemil niyaz ediyorum.

Gazetemiz Vatandaş bu üzücü haberi şöyle duyurmuştu;

"Edirne'de bir markette kasiyer olarak çalışan N.K. boşanma sürecinde olduğu eşi M.E.K. tarafından önceki akşam başından vurularak öldürülmüştü. Cani koca eşini vurduktan sonra av tüfeği ile kendisini de vurmuş ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılmıştı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen M.E.K. de hayatını kaybetmişti. Cinayetin ardından ilginç detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Yaklaşık 1 ay önce N.K.’nin şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası, ayrıca darp, hakaret ve tehdit suçlarından da dava açtığı; M.E.K.’nin de sadakatsizlikten boşanma davası açtığı ve davaların devam ettiği iddia edildi. Dün Edirne 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek olan darp, hakaret ve tehdit davası ise yaşanan korkunç olay sonucu düştü."Edirne'de bir markette kasiyer olarak çalışan N.K. boşanma sürecinde olduğu eşi M.E.K. tarafından önceki akşam başından vurularak öldürülmüştü.Koca eşini vurduktan sonra av tüfeği ile kendisini de vurmuş ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılmıştı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen M.E.K. de hayatını kaybetmişti. Cinayetin ardından ilginç detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Yaklaşık 1 ay önce N.K.’nin şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası, ayrıca darp, hakaret ve tehdit suçlarından da dava açtığı; M.E.K.’nin de sadakatsizlikten boşanma davası açtığı ve davaların devam ettiği iddia edildi. Dün Edirne 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek olan darp, hakaret ve tehdit davası ise yaşanan korkunç olay sonucu düştü."

Davanın düşmesinin yanında iki can da toprağa düştü maalesef.

Allah taksiratlarını affetsin..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.