Yaşım 75.
Ben dededen, babadan kalan manevi mirasın temsilcisi olarak Atatürk sevdalısı bir T.C. yurttaşıyım.
Bunca yıl yapılan seçimlerde Büyük Atatürk’ün kurduğu CHP’nin genel anlamda bir seçim kazanmasına tanık olamadık.
Şimdi, Ekrem İmamoğlu diye bir Türk genci ortaya çıktı ve Atatürk’ün düşüncelerini kocaman ve şanlı Türk Milletine anlattı ve kabul ettirdi.
23 Haziran akşamüzeri herkes gibi ben de ekran başındaydım. Saat 19.15 olduğu halde YSK seçim sonuçlarını açıklamamıştı. Aynı şekilde Devletin resmi haber ajansı Anadolu Ajansı da bir türlü haber akışını yapmıyordu.
Kısacası Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bu 2 güzide kuruluşu 31 Mart seçiminde olduğu gibi yine Aziz Milletimizin beklentisiyle ters düşmüşlerdi.
23 Haziran 19.15’ten sonra seçim sonuçlarına dair haber akışı başladı. Ve başlayışla beraber Millet çoğunluğu gibi Benim de sevincim göklere yükseldi.
İlk sonuçların yayınlanmasından hemen sonra anlaşıldı ki, seçimi Ekrem İmamoğlu çok büyük bir farkla kazanmıştı.
AK Partili fanatiklerin dışında sağduyu sahibi her Türk yurttaşı, çok öncelerden İstanbul seçimini Ekrem İmamoğlu’nun kazanacağını biliyordu. Buna inanmıştı.
Neden biliyordu?
Çünkü AK Parti iktidarı 17 yıllık hizmet döneminde yol ve köprüden başka bir şey yapmamıştı.
Burada AK Parti’nin ülke genelinde yaptığı kötü icraatları sıralamak istemiyorum. Çünkü Aziz Milletimiz bu yıkımın gerçekten farkındadır.
Öncelikli yıkım, mutfakta olmuştur. Mutfakta yıkım olduktan sonra gerisini söylemenin zaten gereği yok. Geçim zorluğuna karşılık Aziz Milletimiz, yine de sükunet içerisinde günlük yaşamına devam etmeye gayret etmiş, bir çözüm bulunur diye beklemiştir.
Ancak geldiğimiz noktada; iyileşme yerine daha da zorlu günlerin geldiğini yurttaşlarımız görmüştür.
Geçim zorluğuna bir şekilde katlanmasını bilen Aziz Milletimiz, en çok da Atatürk’e karşı yapılan yıkıcı, karalayıcı iftira ve eylemlerden ötürü çok üzülmüştür.
T.C’nin kaldırılması, Andımız’ın okunmasının engellenmesi, “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” ifadesinin dağlardan-yamaçlardan silinmesi, TV ekranlarında ve yandaş gazetelerin köşe yazılarında; Atatürk’ün o erişilmez kişiliğine dil uzatılmış, rahmetli Zübeyde Annemize dahi karalar çalınmaya cesaret edilmiştir. Tam bir yobaz olan Fesli Kadir Mısıroğlu, Atatürk için söylemediğini bırakmamış ve fakat Devlet Ricali tarafından evinde ziyaretle onore edilmiştir.
Demem o ki; AK Parti iktidarı hem ekonomik alanda hem de Atatürk İlke ve Devrimleri alanında Aziz Türk Milletinin beklentileriyle ters düşmüştür.
İşte tam bu sırada Ekrem İmamoğlu diye genç bir Türk Evladı siyaset ortamında güneş gibi doğmuş, eylem ve söylemleriyle her siyasi görüşten insanımızın gönüllerine bir nur gibi akarak girmiştir.
Ekrem İmamoğlu, belliki her alanda çok kitap okumuş ve kendini önce insan olarak geliştirmeyi başarmıştır. Ekrem İmamoğlu’nun söylemlerine baktığımızda, O’nun birçok sözünün Hz. Kur’an’dan ayetler ve Hz. Peygamber’den alınmış hadislerden kaynaklandığını görüyoruz.
Sonuç şudur: 23 Haziran 2019 İstanbul Seçiminden sonra 17 yıllık AK Parti iktidarı için geri sayım başlamıştır. Bu bir kehanet değildir. 100 yıllık Cumhuriyet tarihimize baktığımızda nice partilerin kurulduğunu ve nicelerinin de tarihin çöplüğünde yer aldığını görmekteyiz. AK Parti için çöplüğe düşer diyemeyiz. Ancak şaşaalı döneminin bittiğini de söylemek tarihe not düşer olmamızın gereğidir. Ekrem İmamoğlu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin şu zor günlerinde ülkemizin ufkundan bir umut güneşi olarak doğmuştur.
Bu güzel insanı Yüce Allah nazarlardan, kem göz ve eylemlerden korusun. Türkiye Cumhuriyeti Devleti de bütün imkanlarıyla Milletimize umut olan bu güzel insanı çok sıkı önlemlerle koruma altına almalıdır. Çünkü Ekrem İmamoğlu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yakın geleceğinde Milletimizin umudu olarak büyük görevlere layık görülmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.