Dünyanın en hızlılarının yarıştığı Moto GP’nin ikinci yarışı Doha GP, geçtiğimiz hafta sonu Katar’da koşuldu.

İlk yarışın galibi Yamaha pilotu Vinales bu yarışta 5. olurken damalı bayrağı önde geçen ilk yarışın 5.si Yamaha pilotu Fabio Quartararo oldu. İkincilikteki isim Ducati Pilotu Johann Zarco yine ikinci oldu.

Bu hafta sonu yapılacak olan Arjantin GP’nin ertelenmesi sonucunda bu haftasonu Moto GP izleyemeyeceğiz. 18 Nisan’da yarışılacak olan Portekiz GP’yi beklerken pırıl pırıl güneşin parlayacağı bu hafta sonu pandemi önlemleri kapsamında evimizde oturup ekran başında ya da evimizin sıcak bir köşesinde kitaplarımızla kaliteli zaman geçirme çabasına gireceğiz.

Motosiklet dışında çoğumuzun (tanıdığım motosiklet sevdalılarını kastediyorum) sevdiği ve takip ettiği Formula 1’de geride bıraktığımız hafta yarış yoktu. Pilotlar dinlendi, antrenman yaptı, araçlardaki ayarları kontrol etti. Bu hafta da aynısını yapacaklar ve 18 Nisan’da yapılacak olan İtalya GP’ye hazırlanmaya devam edecekler. Aldığım bi duyuma göre Bahrein’de Verstappen’in muhteşem bir performansla Hamilton’u yakalayıp geçmesine rağmen tekrar geçilip yarışı kazanamamasının faturası diferansiyele kesilmiş ve diferansiyel ayarları mercek altına alınmış. Umarım sorun diferansiyeldedir ve düzeltirler de bu sezon da teknoloji yarışını değil pilotların performans yarışını izleriz.

Bu arada 2021 İlkbahar’da piyasaya çıkacak bir oyun daha gözüme takıldı. Ana konusu motosiklet olmasa da başrol karakteri oyun boyunca tüm maceralara motosikletiyle atılıyor. Önümüzdeki hafta bu oyuna da değinmek, oyunu tanıtmak istiyorum ancak hem Moto GP hem de Formula 1 yarışı olduğundan söz veremiyorum.

Beklediğimiz oyunlar bir an önce çıksa da güneşin pırıl pırıl parladığı günlerde evde kapalı kalmanın acısını az da olsa dindirebiliriz.

Tekerinize taş gelmesin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.