Bu kaçıncı teşekkür bilmiyorum ama bir hayli fazlalaştığını tahmin edebiliyorum.Bazı CHP lilere göre biraz fazla bulunsa da bana göre yanlış bir davranış değil ve olması gereken bir durum.

Belediye Başkanı bütün cabalarına ve girişimlerine rağmen,hatta "onaylamasanız da biz kendi imkanlarımız ile yaparız" diyerek birazda bülöf kokan çıkışına rağmen bir türlü çözemediği kredi onayının Ak Parti Milletvekili Dr.Fatma Aksal tarafından halledilmesi sonrasında o kadar memnuniyet duymuş olmalı ki;her fırsatta kendisine teşekkür etmeden yapamıyor.Aslında İktidar partisi Milletvekilinin bu konudaki etkinliği ülkeyi yöneten bir Partinin Milletvekilinin önemini de anlatmaya yetiyor bana göre.

Etmeyen etmez tabiiki ama ben her zaman söylediğim gibi Recep Gürkan çok zeki,yeri geldiğinde de çok centilmen kişiliği ile bu konudaki maharetini  bir kez daha göstermiştir.

Dili mi aşındı teşekkür etmekle veya küçük mü düştü?

Kendisine bir yardım veya destekte istemiyor.

Aksine 180 bine yakın insanın yaşadığı Edirne'ye yapılacak olan bir yatırım için yardım talep ediyor.

Yalvarmıyor sadece rica ediyor ve karşılığını da alıyor.

Edirne için gerekli olduğunda yalvaracak ta elbette.

Neyse ateşli bazı partililerin bu söylemleri kendilerini bağlar.

Başkan Gürkan doğruyu yapmıştır ve sorunu da çözerek Pazartesi günü Şükrüşapa Mahallesinde kepçeyi törenle vuruyor.

Edirnemiz için hayırlı uğurlu olsun.

Yaşanan olay neydi?;Edirne Belediyesi’nin İller Bankası’ndan talep ettiği altyapı kredisi Recep Gürkan-Fatma Aksal diyaloğu ile onaylanmış oldu.

Belediye Başkanı Recep Gürkan,Aralık Ayı Meclis toplantısın da da bu konu ile ilgili açıklama yaparak kredinin onaylanmasıyla altyapı çalışmalarına başlayacaklarını söyleyerek, “3 yıl içinde tüm altyapıyı bitirerek artık Edirne’nin 2050 yılına kadar bir sorununun olmamasını sağlayacağız” dedi.

Başkan Gürkan yenileme çalışmalarının mahalle mahalle yapılacağını ve topyekün bir kazı çalışması yapılmayacağını belirterek,bir taraf tamamlanmadan diğer tarafa başlanmayacağını da vurguladı.

Doğrusu da bu zaten.

Bazı Ak Partililerle de bu konuyu görüştüğümde,bu konunun çoktan biteceğini ama Belediye Başkanının Alt Yapı İhalesini kendisinin yapmak istemesi nedeniyle gecikme yaşandığını belirterek; "Edirne hepimizin.Bu şehre yapılacak olan her yatırım burada yaşayan tüm vatandaşlar için yapılıyor.Böyle durumlarda partizanlık yapmak veya düşünmek çok doğru bir hareket değildir" diyerek birlik beraberlik için de bu şehri yönetmenin gerekliliğini vurguladılar.

Pazartesi günü Şükrüpaşa Mahallesinde saat 14.00 te yapılacak olan temel atma töreninin hayırlı olması dileklerimle emeği geçenlere bende teşekkür etmek isterim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.