CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve tüm parti yöneticileri ve milletvekilleriyle Edirne çıkartması yapacak. Bu güne kadar hiçbir siyasi parti Edirne’de böylesine büyük bir organizasyonda bulunmamıştı. Öncelikle sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ve milletvekillerine Edirne’ye hoş geldiniz demek isterim…

Böyle büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak İl Teşkilatına da şimdiden kolaylıklar dilerim. Geçekten önemli bir yükü üstlenmiş durumdalar.

Bu arada Sayın Kılıçdaroğlu’nun Salı günü yapacağı Grup toplantısı halka açık olacak. Halka da buradan seslenecek olan Sayın Kılıçdaroğlu ardından halkla buluşacak. Edirneliler tarafından sevgiyle karşılanacağı kesin olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu gezisi şimdiden esnaf ve halk arasında beklenmeye başlandı bile.

Gördüğüm kadarıyla grup toplantısı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapacağı grup toplantısı öncesi kente gelen milletvekilleri, kentteki sivil toplum kuruluşlarını yırt etmeden ziyaret ediyorlar. Hem grup toplantısına davet ediyorlar, hem de sivil toplum kuruluşlarının dertlerini dinliyorlar. Bunun da önemi azımsanmayacak kadar önemli. Yapılacak bu toplantıyla ve öncesinde yapılan görüşmelerle halkın nabzı tam olarak tutulmuş olacaktır. Halkın talepleri ve istekleri artık birebir alınmaya başladı. Bu da halkın menfaati bir gelişmedir. Bunların hepsinin gelecek dönemlerde hepimizin refah seviyesini artıracaktır.

Benim umudum var, hepimizin umudu olması dileğiyle….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.