2018 yılında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen 30.Olağan Genel Kurulunda Ali Şahin ve Erdal Çağlayan başkanlık için yarışmış seçimi 427 oy alan Ali Şahin kazanmıştı.

Çok çekişmeli geçen seçimlerde ETUS un da destek verdiği ve eski başkan Erbey Kılıç’ın yalnız bırakmadığı Ali Şahin 14 oy farkı ile kazandığı seçim sonrasında üyelere birlik beraberlik çağrısı yaparak Şoförler Odasını güçlendirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek kendisini destekleyenlere teşekkür etmişti.

Aynı zamanda ETUS Başkan Vekili de olan Ali Şahin,toplu ulaşıma olarak kendilerinin de sorunları olduğunu söylemişti.

Tarafsız bir Gazeteci gözüyle değerlendirdiğim bu seçimde Sevgili Ali Şahin'in başarılı olması beni sevindirmiş hatta gururlandırmıştı.

Çünkü Ali Şahin'in Şükrüpaşa İlkokulunda öğrenci iken Okul Müdürlüğünü yapmıştım ve okula karşı sıcak ilgi ve yakınlık gösteren Ailesi ile de tanışıklığım vardı.

Öğrencimin böyle büyük bir kuruluşun başına gelmesi beni mutlu ve bahtiyar etmişti.

Ayrıca benimde dosthane ilişkiler içinde olduğum ETUS'un desteklediği adayın kazanmış olmasından sevinç duymuştum.

Rahmetli Mehmet Atabay ve Şemsi Kulaksızın teklifi ve yoğun ısrarı ile 13 ay gibi bir süre ETUS'un Basın Danışmanlığını da yapmıştım.

Bana göre Ali Şahin görev süresi içinde yapması gerekenleri yaptı ve üç yıllık görev süresinde yönetimi ile birlikte üyelerinin memnuniyetini kazandı.

Açıkça ve samimiyetle söylemem gerekirse Ali Şahin ve Yönetimi münferitte olsa almış olduğu eleştirileri ETUS nedeniyle aldı.

Ufakta olsa başarısına gölge düşüren eleştirileri hep ETUS yüzünden göğüslemek zorunda kaldı birçok kişiye göre.

Şimdi Ali Şahin'in Yönetimi ile yeniden aday olduğunu duyuyorum.

Geçenlerde uzun süredir çıkmadığım Çarşıda bazı eski dostlarla karşılaştım.

Kısa da olsa eskileri yad eden sohbetimiz oldu.

Hatta bir tanesi ETUS Başkanı Hakan Giyik'in kendisinin veya bir başka adayının Ali Şahin'e rakip çıkacağını söyleyince inanın şaşırdım.

İnanmadım ama söylentilerin hayyuka çıktığını ve Camiada konuşulan bir konu olduğunu belirterek buna rağmen Ali Şahini aday olarak yeniden gördüklerini ve kazanmasını arzuladıklarını ifade ettiler.

Etus Başkanının böyle bir düşünce içinde olmasına İnanmadım inanamadım gerçekten.

Ali Şahinin seçim kazanmasında ve o koltuğa oturmasında en büyük etkenin ETUS Başkanı Hakan Giyik olduğunu çok iyi bilenlerdenim.

Ne oldu da,ne değişti de bu makamda gözün kaldı diyesim geliyor.

Bu ne perhis bu ne lahana turşusu demede dur.

Hatta içlerinden biri beni Başkana yakın görmüş olmalı ki; "Hocam başkan Gürkan'a söylesen de hiç yanından ayırmadığı Hakan'ı tıpkı Şemsi Kulaksızı adaylıktan çektiği gibi bu yarıştan çekse" diyerek sorun olarak gördüğü bu durumun halli konusunda çareler arıyor.

Ne oldu da böyle bir söylem veya dedikodu ortaya çıktı şaşırdım inanın.

Dilerim bu konu kırılmadan dökülmeden hallolur.

Aday mutlaka çıkacaktır ama bu aday ETUS Başkanı olmamalıdır.

Allah yardımcıları olsun.

Tüm şoförlerin de Şoförler gününü tebrik ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.