Edirne Lisesi öğrencileri rekora doymuyor

2017-2018 eğitim ve öğretim yılının 1. yarısı sonunda yapılan değerlendirmede; Edirne Lisesi öğrencilerinin, geçen yıl ki başarı grafiğini de geçerek yeni bir rekora imza attıkları görüldü. 530 öğrencinin eğitim gördüğü Edirne Lisesinde 448 öğrenci takdir ve teşekkür aldılar.

Edirne Lisesi öğrencileri rekora doymuyor

2017-2018 eğitim ve öğretim yılının 1. yarısı sonunda yapılan değerlendirmede; Edirne Lisesi öğrencilerinin, geçen yıl ki başarı grafiğini de geçerek yeni bir rekora imza attıkları görüldü. 530 öğrencinin eğitim gördüğü Edirne Lisesinde 448 öğrenci takdir ve teşekkür aldılar.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
20 Ocak 2018 Cumartesi 10:28
Edirne Lisesi öğrencileri  rekora doymuyor

    2017-2018 Eğitim ve öğretim yılının 1. Dönemi, 19 Ocak günü, Edirne Lisesinde yapılan törenle son buldu. Törende konuşan okul müdürü Mehmet Kıyıcı öğrencilere hitaben; “Siz öğrencilerimizin bu dönem gösterdiğiniz başarı gerçekten olağan üstü bir başarıdır. Başarı yüzdesi olarak yakaladığınız yüzde 84,53'lük başarı için hepinizi candan kutlarım. Bu başarının gerçekleşmesinde emeği geçen yönetici ve öğretmen arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim. 2. dönemde de başarınızın aynı şekilde devam edeceğinden hiç şüphem yoktur. Hepinize iyi tatiller diliyorum” dedi. Daha sonra okul müdürü Kıyıcı, takdir ve teşekkür alan öğrencilere belgelerini verdi. 
    Tören sonrası, Edirne Lisesi Eğitim Vakfı ve Edirne Lisesinden Yetişenler Derneği Genel Başkanı Atıl Erman ile yaptığımız telefon görüşmesinde, başkan sonuçlardan Cuma sabahı haberdar olduğunu ifadeyle; “Okul İdaresini verdiği bilgiler göğsümüzü kabarttı. Bu Milanobet dönem öğrencilerimizin elde ettiği olağan üstü başarı, her türlü övgünün üstündedir. Evlatlarımızla iftihar ediyoruz. 
    Düşüne biliyor musunuz, 530 öğrencinin 448 tanesi takdir ve teşekkürü hak ediyor. Geçen yılki başarı yüzdemiz 71,07 idi bu dönem başarı yüzdemiz 84,53. Hele üç sınıf var ki; akıl almaz bir başarıya imza atmışlar. 17 öğrencili 12-Dil sınıfının öğrencilerinin tamamı Takdir, 9-B ve 9-C öğrencilerinin tümü de takdir ve teşekkür almışlar. Bunlar da ayrı bir rekordur. Pekiyi !.. 15,47 lik başarısız mı sanıyorsunuz? Bu öğrencilerimiz,  birkaç puanla teşekkürü yakalayamayan öğrencilerimiz. Ben tüm öğrencilerimizi candan kutluyorum.
    Çocuklarımızın bu başarılarında büyük emeği olduğunu bildiğim; başta okul müdürümüz Sayın Mehmet Kıyıcı ile kıymetli yöneticilerimizi ve fedakar öğretmenlerimizi, özverili çalışmaları ve bu büyük başarıları için candan kutluyor, onlara şükranlarımızı arz ediyorum.
    Okulumuzun eski başarılı günlerine geri dönmesi, hatta daha da önüne geçmesi camiamızı tarif edilemez mutlu etmiştir. Onlarla ne kadar iftihar etsek, gurur duysak azdır.” diyerek sözlerini sonlandırdı.  
    Okul idaresinden aldığımız bilgiye göre; sınıflarda ilk üç dereceye girenlerin isimleri ise şöyle:
    9.Sınıflar     1. Ünal Buğra Özbek 2. Elif Ceren Özgör  3. Beyza Aslı Çetin
    10.Sınıflar   1. Elif Yörük  2. Gizem Düğme  3. Esra Kurtulmuş
    11. Sınıflar  1. Simge Okumuş  2.Simay Yılmaz  3.Taner Danacı
    12. Sınıflar  1. Nazlıcan Tosun  2. Doğukan Kiraz  3. Hilal Özkan

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.