Hakan Cırıt, Keşan’da incelemelerde bulundu

İl Millî Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, beraberinde Müdür Yardımcısı Kemal Soytürk, Şube Müdürleri Sayın Tülay Aydın ve Yaşar Danış ile birlikte 02 Ağustos 2017 Çarşamba günü Keşan İlçemize giderek 2017-2018 eğitim-öğretim yılı hazırlıklarını yerinde inceledi.

Hakan Cırıt, Keşan’da incelemelerde bulundu

İl Millî Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, beraberinde Müdür Yardımcısı Kemal Soytürk, Şube Müdürleri Sayın Tülay Aydın ve Yaşar Danış ile birlikte 02 Ağustos 2017 Çarşamba günü Keşan İlçemize giderek 2017-2018 eğitim-öğretim yılı hazırlıklarını yerinde inceledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
04 Ağustos 2017 Cuma 10:20
Hakan Cırıt, Keşan’da  incelemelerde bulundu

    İl Millî Eğitim Müdürü Hakan CırıtKeşan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Hizmet binasına giderek burada İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü personelini ziyaret etti. Ardından Keşan İlçe Millî Eğitim Müdürü  İlhan Saz ve şube müdürlerinin katıldığı toplantıda ilçedeki eğitim-öğretim, öğretmen, öğrenci, okulların fiziki yapıları ve devam eden projeler hakkında bilgiler aldı.
    İl Millî Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından beraberinde Müdür Yardımcısı  Kemal Soytürk ve İlçe Millî Eğitim Müdürü İlhan Saz ile birlikte Keşan Kaymakamı  Nuri Özder’i makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında  İl Millî Eğitim Müdürü ve Keşan Kaymakamı Nuri Özder, İlçenin eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında fikir alış verişinde bulundular.
    İl Millî Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Keşan Dr. Rıfat Osman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Pansiyonu, Şehit Polis Ahmet Can İlkokulu Tipobet - Ortaokulu, Şehit Er Akın Buluş İlkokulu, Hersekzade Anadolu İmam Hatip Lisesi, Raşit Efendi İlkokulu, Yekta Baydar Ortaokulu ve Süleyman Paşa İmam Hatip Ortaokullarını ziyaret ederek, okullarımızın 2017-2018 eğitim-öğretim yılına hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi.
     İl Millî Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, yapımı devam eden Keşan Hersekzade Anadolu İmam Hatip Lisesi-Pansiyonu-Spor Salonu ile yapımı devam eden Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atölye binalarını gezerek yetkililerden inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı.
    İl Millî Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Keşan Yekta Bayrak Ortaokuluna giderek, 8. Sınıflar ortak sınavları Destekleme ve Yetiştirme Yaz Kurslarına devam eden öğrencilerin eğitim gördüğü sınıfları ziyaret etti. İl Millî Eğitim Müdürümüz, öğrencilerimize ücretsiz olarak eğitim verilen Destekleme ve Yetiştirme Yaz Kurslarının öğrencilerimiz için önemine değinerek, öğrencilerimize kurslara devam etmelerini söyledi. Planlı ders çalışmanın önemine de değinen İl Millî Eğitim Müdürü, öğrencilerimize derslerini çalışırken stres yapmamalarını, sportif ve sosyal faaliyetlere de zaman ayırmalarını, planlı bir şekilde sınava hazırlanırlar ise başarıya ulaşacaklarını söyledi.
    İl Millî Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, öğrencilerimize başarılar dilerken, öğrencilerimizde Destekleme ve Yetiştirme Yaz Kurslarından memnun olduklarını, böyle bir hizmeti ücretsiz olarak kendilerine sunan tüm yetkililere teşekkür ettiklerini söylediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.