İLK KAYIT, REKTÖR'DEN

Trakya Üniversitesi'ni kazanan öğrenciler kayıtlarını yaptırmaya başladı. İlk öğrenci kaydını Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu yaptı.

İLK KAYIT, REKTÖR'DEN

Trakya Üniversitesi'ni kazanan öğrenciler kayıtlarını yaptırmaya başladı. İlk öğrenci kaydını Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu yaptı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Ağustos 2017 Salı 09:56
İLK KAYIT, REKTÖR'DEN

    Trakya Üniversitesi öğrenci kayıtları dün Balkan Kongre Merkezi'nde başladı. Üniversiteye ilk kaydı, Sağlık Bilimleri Fakültesi'ni kazanan Barış Can Taşan yaptırdı. Bu kaydı yapan Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, öğrenciyi ve ailesini tebrik etti.  Ardından kayıt stantlarını gezerek öğrencilerle sohbet eden Rektör Prof. Dr. Tabakoğlu, Tıp Fakültesi'nden Nermin Öztürk ve Sude Zeynep Nallayıcı'nın, Mühendislik Fakültesi'nden Seray Gizenler'in de kayıtlarını yaptı.
    ''TERCİH EDİLME ORANIMIZ OLDUKÇA YÜKSEK OLDU''
    Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, burada bir konuşma yaparak, “Bugün burada ailelerin ve öğrencilerimizin heyecanlarını paylaşıyoruz. Ben üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilerimi tebrik ediyorum. Trakya Üniversitesi'ni seçerek kariyerleri için çok doğru 1xbet bir adım attılar. Trakya Üniversitesi olarak bu yıl öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştık. Üniversitemizin genel olarak tercih edilme oranı oldukça yüksek oldu ve birçok üniversiteyi geride bıraktı. Bu anlamda yerleştirme sonuçlarından memnunuz. Üniversite olarak öğrencilerin bizi yoğun bir şekilde tercih etmesinde gerçekleştirdiğimiz tanıtım çalışmalarının rolü de büyük. Bugün burada Türkiye'nin dört bir yanından öğrencileri görüyoruz. Ben az önce Ardahan'dan, Edirne'den, Antalya'dan gelen öğrencilerimizle sohbet ettim. Üniversitemiz sadece ülkemizde değil, Balkanlarda da tanınıyor. Bu yüzden yabancı uyruklu öğrenci sayılarında da oldukça önemli bir başarıya imza attık. Başta Balkanlar olmak üzere dünyanın birçok ülkesinden öğrencilerin tercihi Trakya Üniversitesi oldu. ” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.