REKTÖR VE BAŞKAN'DAN HOŞ GELDİNİZ MESAJI

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan Trakya Üniversitesi'ne yerleşen öğrenciler için hoş geldiniz mesajı yayınladı.

REKTÖR VE BAŞKAN'DAN HOŞ GELDİNİZ MESAJI

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan Trakya Üniversitesi'ne yerleşen öğrenciler için hoş geldiniz mesajı yayınladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
10 Ağustos 2017 Perşembe 09:44
REKTÖR VE BAŞKAN'DAN HOŞ GELDİNİZ MESAJI

    2017 Lisans Yerleştirme Sınavı Tercih Sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi'ne yerleşen öğrenciler için üniversitenin sitesinden  'ailemize hoş geldiniz' başlığıyla mesaj yayınladı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise kişisel sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayarak, ''hoşgörü, huzur ve çağdaşlığın başkentine hoş geldiniz.” dedi.
    ''AİLEMİZE HOŞ GELDİNİZ''
    Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, üniversitenin sitesinden yayınladığı mesaja ailemize hoş geldiniz diye başlayarak, ''Uzun ve yorucu, yer yer umutsuzluğa kapıldığınız yer yer bunaldığınız ama sonu başarı ile biten uzun bir maratondan sonra yeni hayatınızın ilk soluklarınızı alıyorsunuz. Trakya Üniversitesi ailesine katıldığınız için teşekkür ediyor, üstün başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Artık bambaşka bir hayat sizleri bekliyor. Meslek sahibi bireyler olarak mezun olmadan önce öğrencilik hayatınızın bu son evresinin her Casinoslot saniyesini dolu dolu geçirin. 70'den fazla öğrenci kulübünden size uygun olan bir tanesine katılın. Akademik eğitiminizin yanı sıra sosyal ve kültürel olarak da kendinizi geliştirin. Gelişimin önünde hiçbir set duramaz. Sizler de değişerek önünüze çıkan tüm engelleri yıkacaksınız. Trakya Üniversitesi'nin her ferdi size bu yolda rehber olacak ışık tutacaktır.'' ifadelerini kullandı. 
     ''EDİRNE'DE OKUMAK AYRICALIKTIR''
    Rektör Tabakoğlu, Edirne'de okumanın bir ayrıcalık olduğunu belirterek, ''Sevgili Öğrenciler, bilimin sınırında dolaşın, kendinizi zorlayın, teknolojiyi ve gelişimleri takip edin, girişimcilik ruhunuzun bir parçası olsun. Edirne'de okumak bir ayrıcalıktır. Trakya Üniversitesi'nde olmak ayrıcalıktır. Bu ayrıcalıkları hem okurken hem de meslek sahibi olduğunuzda göreceksiniz. Son söz olarak siz Üniversiteli değil Trakya Üniversitelisiniz.'' dedi.
    ''HOŞGÖRÜ, HUZUR VE ÇAĞDAŞLIĞIN BAŞKENTİNE HOŞ GELDİNİZ''
    Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kişisel sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla, ''Trakya Üniversitesi'ne yerleşen değerli gençler, hoşgörü, huzur ve çağdaşlığın başkenti Edirne'mize hoş geldiniz.'' dedi.

Son Güncelleme: 10.08.2017 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.