RÖLYEF SERGİSİ İLGİ GÖRÜYOR

Edirne Kitap Fuarı'nda Rölyef Sergisi açan Aynur Omurtay, sanatseverlerin sergiye büyük ilgi gösterdiklerini söyledi.

RÖLYEF SERGİSİ İLGİ GÖRÜYOR

Edirne Kitap Fuarı'nda Rölyef Sergisi açan Aynur Omurtay, sanatseverlerin sergiye büyük ilgi gösterdiklerini söyledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
11 Ekim 2017 Çarşamba 10:25
RÖLYEF SERGİSİ İLGİ GÖRÜYOR

    Edirne Kitap Fuarı'nda rölyef sergisi açan Sanatçı Aynur Omurtay; “Evimde bu işi kapsayan kurs veriyorum. Biz bunu 6 kişiden oluşan arkadaş grubu ile yapıyoruz. Kitap Fuarı açılırken Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan'dan fuarda eserlerimizi sergilemek için ricada bulunduk. Sağ olsunlar bu teklifimizi kabul ettiler. Böylece eserlerimizi sergileme imkanı bulduk. Bizim yaptığımız rölyeflere halkımızın ilgisi çok büyük. Eserlerimiz halkımızın beğenisini kazandı. Sergimizi gezen, inceleyen sanatseverler bunu ifade ettiler. Bu Bahigo iş çok uğraşı isteyen masraflı bir çalışma. Malzemeleri büyük meblağ tutuyor. Çok özen isteyen bir iş. Bu işlerimizin satışını yaptığımız takdirde bu konuda gayret gösteren arkadaşlarımızı da mutlu edecek.” dedi.
    ARAMIZA YENİ ARKADAŞLAR BEKLİYORUZ       
    Bu mesleğe ilgi duyanları aralarına beklediklerini belirten Omurtay; “Rölyef çok zevkli güzel bir uğraşı. Bu işe ilgi duyan bayanlarımızın aramıza katılmasını bekliyoruz. Sayımız ne kadar çok olursa tanıtımımızın da o derece yaygın olacağına inanıyoruz. Ben Belediye Başkanımızla yapılan görüşmede de bunu ilettim. Şimdi hanımlarımıza bunun tanıtımını yapıyoruz.  Bu sanata ilgi duyan bayanları aramıza bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.