BAYRAM TATİLİ YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Edirne’nin gıda sektöründe hizmet veren işletmecileri Erdal Akgün ve Bahri Dinar Kurban Bayramı tatilini esnaf açısından değerlendirdi.

BAYRAM TATİLİ YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Edirne’nin gıda sektöründe hizmet veren işletmecileri Erdal Akgün ve Bahri Dinar Kurban Bayramı tatilini esnaf açısından değerlendirdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
05 Eylül 2017 Salı 11:25
BAYRAM TATİLİ YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Öz Akgünler Ciğercisi İşletmecisi Erdal Akgün ve Tarihi Ciğerci Bahri Bey İşletmecisi Bahri Dinar 10 günlük Kurban Bayramı tatilini değerlendirdi. İki işletmeci de bayram tatilinin esnaf açısından güzel ve bereketli geçtiğini belirtti.
 

“BAYRAM ESNAF AÇISINDAN BEREKETLİ GEÇTİ’’
Öz Akgünler Ciğercisi İşletmecisi Erdal Akgün, bayramın esnaf açısından bereketli geçtiğini belirterek;  “Tatil uzundu ve dolayısıyla tercih genellikle deniz kıyıları oldu. Ama Edirne’de bayram süresi boyunca genel olarak iyiydi. Özellikle yerli turistle Edirne turizmi ayağa kalkmış durumda. Bayram sonrasında da özellikle hafta sonları yerli turistlerin akın akın Edirne’ye geleceğini tahmin ediyoruz. Çünkü bayramdan önce de öyleydi. Esasında Belediye Başkanımız Sayın Recep Gürkan’ın Hürriyet Gazetesi’nde yapmış olduğu misafir ağırlama, Edirne’yi tanıtma programı gerçekten Edirne’nin turizmine çok etkili oldu. O zamandan beri cumartesi Kralbet ve pazar günleri özellikle gıda konusunda iş yapan esnaf adeta bayram yapıyor. Bu konuyla ilgili Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Bayram esnaf açısından bereketli geçti diyebiliriz.’’ dedi.

“SADECE ESNAF DEĞİL, TÜM EDİRNE KAZANDI’’
Tarihi Ciğerci Bahri Bey İşletmecisi Bahri Dinar, bayram tatilinin esnaf ve tüm Edirne için güzel geçtiğinin altını çizerek;  “10 günlük bir bayram tatili süreci yaşıyoruz. Türkiye’nin her ilinden insanlar akrabalarını, sevdiklerini ve de tatillerini yapmak için diğer illere seyahat ettiler. Kurban Bayramı da Edirne için olumlu geçti. Kurban Bayramı’nda birçok vatandaşımızın özellikle tercih ettiği illerden biri de Edirne oldu. Havaların da güzel olması sebebiyle Edirne’de tatilini geçirmek isteyen gezmek, alışveriş yapmak, dinlenmek isteyen vatandaşlarımızdan en çok Trakya Bölgesi’nden olduğunu söyleyebiliriz. Vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu yorumlar sayesinde çok mutluyuz. Sadece biz esnaflar değil, tüm Edirne kazandı.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.