“NİSAN’IN SONU ŞAMPİYONLUK”

Emin adımlarla şampiyonluğa ilerleyen Edirnespor, büyük bir katılım ile dayanışma yemeği gerçekleştirdi. Dayanışma yemeğinde konuşan Edirnespor Kulübü Başkanı Savaş Üner, “Nisan’ın Sonu Şampiyonluk” Dedi.

“NİSAN’IN SONU ŞAMPİYONLUK”

Emin adımlarla şampiyonluğa ilerleyen Edirnespor, büyük bir katılım ile dayanışma yemeği gerçekleştirdi. Dayanışma yemeğinde konuşan Edirnespor Kulübü Başkanı Savaş Üner, “Nisan’ın Sonu Şampiyonluk” Dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
01 Nisan 2019 Pazartesi 08:08
“NİSAN’IN SONU ŞAMPİYONLUK”

Emin adımlarla şampiyonluğa ilerleyen Edirnespor, büyük bir katılım ile dayanışma yemeği gerçekleştirdi.  Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın da katıldığı dayanışma yemeğine, birçok Edirnesporlu katıldı.

Dayanışma yemeğinde konuşan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “ Osmanlı’nın başkenti, Cumhuriyetin yıkılmaz kalesi Edirne’yi temsil eden isminde Edirne olan ve Edirne’nin tek spor kulübü, olan Edirnespor’u geleceğe taşımak bu kentin ortak paydası ve ortak heyecanı yapmak diyen Recep Gürkan, “Buradaki amacımız buydu bizim, buradaki hedefimiz buydu. Sporun her branşında hedef hep birinci olmaktır. Hiçbir takım ikinci olmak için yola çıkmaz. Hep birinci olmak için çıkar ama sporun güzel tarafı herkesin birinci olamamasıdır. Bunlardan öte o Edirnespor’un ismi, Edirne’nin ismi bu her türlü paranın üzerinde bir değer” dedi.

Edirnespor, BAL’dan SAL’a kadar düştüğünü ifade eden Gürkan,Edirnespor’un eski başkanı Erdem Güyümgüder, için; “Edirne’den bir Edirneli kahraman çıktı. Bütün güçlüklere rağmen, bazen bir simit bile alamayacak rağmen almış Edirnespor’un ismini kapısını kapatmadan bu bile büyük iştir. Kapıyı açık tutmak, bu trilyonlarca paradan daha büyük bir iş başardığını” ifade etti.

“EDİRNELİ KARDEŞLERİMİZE ŞANS VERMEK”

Edirnespor Kulüp Başkanı Savaş Üner ise,” Futbol ile başlayan branşımıza Edirne’mizde çocuklarımıza ve ailelerimize hafta sonları bir aktivite olması için basketbol ve voleybolu da ekledik. Futbolda ise yıllardan beri beklenilen şampiyonluk özlemini bu sene inşallah hep beraber sona erdireceğiz. Bu sene en önemlisi belki de daha önceden yapmamız gereken Edirneli kardeşlerimize şans vermek oldu. İlk 11’imizin 6’sı Edirneli kardeşlerimizden olması bizleri çok mutlu ediyor. Bu zamana kadar bu takımda ter dökmüş tüm futbolcu kardeşlerimize ve teknik heyetlerimize teşekkür ediyorum”dedi.

“EDİRNESPOR’UN BORCU YOK”

Edirnespor’un borcunun kalmadığını belirten Üner,”Bazı kişiler bu yapılanı beğenmese de bence bu bizler için en büyük başarıdır. Bu süreçte hukuk işleri sorumlumuz Burak Güngörmedi kardeşime çok teşekkür ediyorum” dedi.

NİSAN’IN SONU ŞAMPİYONKUK

Üner,” Alt yapıda son yıllarda devrim yaptık. Biliyorsunuz alt yapı olmadan bu işler yürümüyor. Edirnespor’un geleceği olan alt yapıdır. Yaşı daha 16 yaşında olan U17 takımımız il şampiyonu olurken, U19 liginde kendi yaşından büyük oyuncularla 16 yaşındaki çocuklarımız bizleri ikinci defa gururlandırarak U19 grubunda da şampiyon oldular. Şampiyon olan takımımız bizleri bölge şampiyonasında temsil edecekler. Ayrıca şuan devam eden U14 ve U17 takımımız ligde başarıyla mücadele etmektedir.

Takımlarımızın her zaman maddi ve manevi yanında olan Belediye Başkanımız Recep Gürkan başta olmak üzere, geçmiş ve mevcut yönetim kurulu üyelerime, Genel kaptanımız Cesur Pakarda’ya, Basketbol Genel Menajerimiz Serdar Yiğitsoy’a, tüm teknik heyetlerimize ve bizlerin yanında olan herkese teşekkür ediyorum. Sözlerime burada son verirken bu özel günümüzde yanımızda olduğunuz İçin sizlere çok teşekkür ediyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum dedikten sonra ise;” Nisan’ın Sonu Şampiyonluk” dedi.

Barış Karapaça

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.