ESNAFIN BEKLENTİSİ YÜKSEK

ESNAFIN BEKLENTİSİ YÜKSEK

Emre SEDEF
Emre SEDEF
07 Eylül 2017 Perşembe 09:32
ESNAFIN BEKLENTİSİ YÜKSEK

Okulların açılmasına sayılı günler kala alışverişler yapılmaya başladı. Yavaş yavaş piyasalarda hareketliliğin başladığını belirten esnafların ilerleyen günler için umutları daha da yüksek.
                İlköğretim, lise ve üniversitelerdeki eğitimin başlamasına sayılı günler kala esnafın yüzü gülmeye başladı. Alipaşa Çarşısı Dernek Başkanı Yılmaz Sanış, okulların açılmasına sayılı günler kala piyasalara hareketin başladığını ve giderek daha iyi olacağını umduklarını söyledi.
                “PİYASALAR HAREKETLENMEYE BAŞLADI”
                Alipaşa Çarşısı Dernek Başkanı Yılmaz Sanış, okulların açılmasına sayılı günler kala piyasalara hareketliliğin başladığını belirterek; “Sonbaharın yaklaşmasıyla beraber ilköğretim ve üniversiteler de eğitime başlıyorlar. Durgun geçen bir bayramın arkasından beklediğimiz okul sezonu geldi. Yavaş yavaş hareket başladı. Okul sezonunda bir hareketlilik oluyor. Okullar açıldıktan sonra da bu canlılık devam ediyor. Gorabet Kötü bir yaz sezonu geçirmedik. Tahminimizin üzerinde bir yaz sezonu geçirdik. Özellikle gurbetçi giriş çıkışları çok etkili oldu. Ama maalesef ki üzülerek söylüyorum, 10 günlük bayram tatilleri tahmin ettiğimiz gibi piyasayı biraz olumsuz etkiledi, ritminin dışına çıkardı. İnşallah okulların açılmasıyla beraber bunları telafi edeceğimizi düşünüyoruz. Okul her zaman iş yapıyor, piyasa beklentisi var.” ifadelerini kullandı.
                “İYİ BİR EYLÜL VE EKİM AYI GEÇİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ”
                Sanış, sezonun değişmesinin de işlere katkı yapacağını söyleyerek; “Hem sezon değişiyor. Artık yaz sezonunu bitiyoruz, sonbahar ve kışa başlıyoruz. Sezon geçişleriyle birlikte düşünüldüğünde iyi bir eylül ve ekim ayı geçirmeyi düşünüyoruz. Ama inşallah geçen sene kışın yaşadığımız durgunluğu bu yıl yaşamayız. Eğer ki geçen seneki durgunluklar bu sene de devam ederse baya bir esnaf kepenk kapatır diye düşünüyoruz. Şimdiden bütün öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyoruz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.