KATARLI İŞADAMLARI TRAKYA'YA YATIRIM YAPACAK

Edirneli İşadamı Mustafa Altunhan, Katar'a yaptığı ziyareti değerlendirdi. Katar'da devlet desteğinin çok fazla olduğunu dile getiren Altunhan, orada iş yapacaklarını ve orada bulunan işadamlarının da Trakya'ya yatırım yapacağını belirtti.

KATARLI İŞADAMLARI TRAKYA'YA YATIRIM YAPACAK

Edirneli İşadamı Mustafa Altunhan, Katar'a yaptığı ziyareti değerlendirdi. Katar'da devlet desteğinin çok fazla olduğunu dile getiren Altunhan, orada iş yapacaklarını ve orada bulunan işadamlarının da Trakya'ya yatırım yapacağını belirtti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
03 Ağustos 2017 Perşembe 09:53
KATARLI İŞADAMLARI TRAKYA'YA YATIRIM YAPACAK

    Edirneli İşadamı Mustafa Altunhan, Katar'da iş yapacağını belirtti. Altunhan ayrıca, oradan 2-3 işadamını da Trakya'ya davet ettiğini ve burada yatırım yaptıracağını söyledi.
‘'KATARLI İŞADAMLARINA TRAKYA'DA YATIRIM YAPTIRACAĞIM''
    Edirneli İşadamı Mustafa Altunhan, Katar ziyaretini değerlendirerek; ''Geçen hafta iş görüşmeleri için Katar'a gitmiştim. Orada güzel görüşmeler oldu. Biz bir ekiptik ve kralın üvey abisiyle görüşme fırsatımız oldu. Orada kralın üvey abisi, Katar'da iş yapmak isteyen Türklere karşı olanaklar sonsuz kullandırılacak, dedi. Orada birçok işadamı ve ticaret odası başkanı bulunuyordu. Hemen teklifler geliyor, yerlerimiz hazır gelin burada iş yapın diyorlar. Neden böyle acele bir tutum sergilediklerini sorduğumda, şimdiye kadar dışa bağımlı olduklarını, bundan sonra kendi ihtiyaçlarını kendilerinin karşılayacağını söylediler. Bizim en yakın gördüğümüz de Türkiye olduğu için, Türk İşadamlarını da burada görmek istiyoruz, dediler. Çok güzel teklifler var. Devlet desteği çok fazla orada. Orada iş yapacağız. Oradan 2-3 tane işadamını buraya davet ettim, onlara Trakya'da yatırım yaptıracağım. Onlarda bazı konularda Türk İşadamlarını oraya istiyorlar. Sermaye sorunları yok, sadece müteşebbis Youwin lazım. Orası fazla sıcak olduğu için kafaları çok hızlı çalışmıyor, Türklerin biraz daha hızlı çalışıyor.'' ifadelerini kullandı. 
    ''ADAY OLSAYDIM, ETSO BAŞKANI OLURDUM''
    Bir gazetecinin son ETSO seçimlerini sorması üzerine Altunhan; ''Benim mi Katar'a gitmem gerekiyor, Ticaret Odası'nın Yönetim Kurulunun ya da Başkanının mı gitmesi gerekiyor? Bence onlar uygun. Ben Mustafa Altunhan Kırkpınar Ağası, bir ticaret odasının oraya giderek girişimlerde bulunması daha önemli. İş adamlarını götürecekler yani bir yemek yeniyor, işadamları tanışıyor. Ben burada kimseye yanlış anlaşılacak bir şey söylemek istemiyorum. İnsanlar artık kurum başkanlıklarını etiket olarak kullanmaya başladılar. İş yapmak için değil, Edirne'ye fayda vermek için değil. Protokolde yeri olsun, bir yerde kendini göstersin. Kendi yapamadıklarını, Ticaret Odası'nın sayesinde yapmak için geliyorlar. Yeni seçimlerde ben aday olmayacağım ama bir adayı destekleyeceğim. Daha önce de ben başkanlık için aday olmadım, zaten olsaydım ticaret odası başkanı da olurdum. Demek istediğim, ticaret odasında da olsun, nerede olursa olsun, artık girişimci ruhlar, gençler olsun. Ticaret odasında genç aday olursa ben sonuna kadar destekleyici olacağım.'' dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.