Pazara ilgi, azalıyor

Meriç ilçesinde Salı günleri yapılan, ve 'Hanım Pazarı' denilen pazara ilgi her geçen gün azalıyor.

Pazara ilgi, azalıyor

Meriç ilçesinde Salı günleri yapılan, ve 'Hanım Pazarı' denilen pazara ilgi her geçen gün azalıyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
21 Eylül 2017 Perşembe 09:49
Pazara ilgi, azalıyor

    Genellikle  yerel ürünler  ile giyecek, mutfak malzemelerinin satıldığı Meriç ilçesi  salı  pazarında tezgah açan  esnaflar, işlerinin iyi olmadığını,  milletin ekonomik durumu  uygun olmadığı  için köylerden  pazara gelen insan sayısının azaldığını belirterek; “ Gelen müşterilerimiz için bakkal defteri gibi defter açıyoruz” dedi
MÜŞTERİLER ALDIĞI MALIN PARASINI ÖDEYEMİYOR    
Pazara  alışveriş için gelen müşterilerin aldıkları malın parasının tamamını ödeyemediği için her Ultrabet hafta taksitle ödemek zorunda kaldıklarını belirten  pazarcılar;” Biz de bu konuda  müşterilere kolaylık sağlıyoruz. 
Eski pazarları arar duruma geldik. Bazı satıcıların sattığımız malları   köylere kadar getirip  pazarlaması  da bizim satışlarımızı olumsuz yönde etkiliyor. Bölgenin en eski ve köklü pazarlarının başında gelen genellikle ev hanımlarının ilgi gösterdikleri bu Pazar eski önemini kaybetti.
Öyle olsa da yine her hafta Salı günü  tezgahımızı  açıp müşteri bekliyoruz” dediler

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.