Süt teşvik primleri de yalan oldu!

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, bütçe görüşmelerinde yurttaşların sorunlarını gündeme getirmeye devam ediyor.

Süt teşvik primleri de yalan oldu!

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, bütçe görüşmelerinde yurttaşların sorunlarını gündeme getirmeye devam ediyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
22 Aralık 2017 Cuma 10:17
Süt teşvik  primleri de  yalan oldu!

    CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, bütçe görüşmelerinin 9'uncu turunda çiftçilerin beklediğiancak çiftçiye ödenen miktarın yarısı olunca hayal kırıklığı yaşanan, süt teşvik primlerini gündeme getirdi.
HERKESE DAĞITILAN PARA ÇİFTÇİYE GELİNCE BİTİYOR
CHP'li Gaytancıoğlu konuşmasında; süt teşvik primlerinin 8 kuruş olarak açıklandığını, üreticilerin bu rakama göre hesap yaparak bütçe oluşturduğunu ve yem satan bayilere bu rakama göre borçlandıklarını belirtti.
    ÜRETİCİNİN ALACIĞINI KESERSENİZ HAYVANCILIĞI Grandbetting GELİŞTİREMEZSİNİZ!
    CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu seçim bölgesi olan Edirne'nin Süloğlu ilçesinden verdiği bir örnekle konuşmasında şunları kaydetti; “örneğin Edirne Süloğlu ilçesi Sülecik köyünden Salim Şantay süt teşvik primleri ödeniyor diye bankaya gitti. İsminin yanında 1800 TL alacağı yazıyordu ancak kendisine 900 TL yani tam yarısı ödendi. Sadece o değil tüm üreticiler alması gerekenin yarısını aldılar. Herkese paraları dağıttınız çiftçiye gelince mi para bitti? Neden üreticilerle dalga geçiyorsunuz? Üreticinin alacağını keserek hayvancılığı geliştiremezsiniz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.