Diğer adıyla 23. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarındayım

Köşe yazımı okuduğunuz şu sıralar ben Beylikdüzü Tuyap Fuar merkezinde bu yıl 23.cüsü düzenlenen Emıtt fuarında olacağım.

ETV ve Gazetem adına orada olacağım ve bu önemli organizasyonu Kameraman kardeşim Tahir ile görüntüleyip sizler için haber ve programa dönüştürmeye çalışacağız.

Bu Fuara birçok kez katılmış biri olarak oranın havasını çok iyi bilen, hatta hangi ilin neler yapacağını neleri sergileyeceğini daha şimdiden tahmin edebilen bir kişiyim.

O kadar önemli stantlar açıyorlar ki; inanın imreniyor insan.

Hani Tarihi ciğerci Bahri beyin dediği gibi 1500–2000 Km. uzaktan birkaç uçak dolusu malzeme ve doküman ile fuara katılan şehirler ile 220 Km mesafedeki Edirne’den gelmemize rağmen açılan stantlar olarak onların çeyreğini sergileyemiyoruz ne yazık ki.

Bu yıl Edirne, Valilik, Belediye ve ETSO'nun müşterek düzenleyeceği stant ile temsil edilecekmiş.

Son hafta bu konuda çalışma sergilendi ve buna karar verildi zaten.

İyi ki köşe yazım da hatırlatmışım da daha çok geç kalınmamış oldu.

Neyse inşallah bu yıl daha güzel bir Organizasyon ortaya çıkarda ilimizin başarısı ile övünürüz bizde.

Emıtt Fuarının tüm detaylarını çekeceğiz.

Her kesimden kişiler ile röportajlar yaparak çekimlerimizi hem Ana Haberde hem de Yerel Günden Programın da tümünü yayınlayarak değerlendireceğiz.

Yani Emıtt Fuarına katılamamış olanlar hiç merak etmesin Yerel Gündem Programını izlediklerinde gitmiş kadar olacaklar.

Çünkü bu fuar bilhassa Turizm ve Seyahat Acenteleri için büyük önem taşıyor.

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan, Türkiye ve dünya turizm sektörünü aynı platformda bir araya getiren sektörün en önemli uluslararası buluşma noktası olarak kabul ediliyor ve bunun için de büyük ilgi görüyor.

Aslında yetkililerin ifadesine göre EMITT Turizm Fuarı, her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla bölge sektörünün büyümesine doğrudan katkı sağlıyor.

İnşallah Edirne’mizde bu önemli fuardan nasibini alan iller arasında olur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.