Meteoroloji’den alabildiğimiz bilgilere göre hafta sonu hava oldukça güzel ancak sabah erken saatlerde ve gecenin ilerleyen saatlerinde sıcaklıklar düşecek. Bu sebeple gezintiye çıkmayı planlayan arkadaşlara önerimiz sıkı giyinmeleri, ve sabaha karşı yolda olacaklarsa yollarda oluşacak nemlenmeye dikkat etmeleri yönünde.
Gelelim yarış dünyasına.
Formula 1 doğa ile teknolojinin birbirine en yakın olduğu Amerika’nın Florida eyaletinde bu hafta. Miami’de yapılacak olan yarışla birlikte ek organizasyonlarda da güzel etkinlikler mevcut. Tabi bunların hepsinin ekranlara yansıtılmayacak olması bizleri ziyadesiyle üzmekte.
Gelelim 4 tekerleklilerin en hızlılarında son duruma. Sezonun ilk dört yarışı Ferrari ve Red Bull arasındaki galibiyet mücadeleleriyle geçmişti. İlk başlarda pist üstünde kıyasıya mücadele olurken son iki yarışta bu iki takımdan birisi ön plana çıkarken diğeri geride kaldı. Bu tür performans ayrışmasında ön ve arka lastikler arasındaki dengeyi tutturamamanın etkili olduğu düşünülüyor.
Miami GP öncesinde Charles Leclerc, pilotlar şampiyonasında Max Verstappenin 27 puan farkla önünde lider durumda bulunurken Verstappenin 5 puan arkasında takım arkadaşı Sergio Perez yer alıyor.
Takımlar şampiyonasında ise Ferrari, Red Bullun 11 puan önünde lider durumda. 3. sıradaki Mercedes, Ferrarinin 47 puan gerisinde.
Bu içeriğimizde sizlere Formula 1 Miami GP seans saatlerini ve yayın programını, ayrıca hafta sonu gerçekleştirilecek diğer yarış organizasyonlarının programlarını hazırladık.
Cumartesi günü 3. antrenman seansı 20:00da, sıralama turları ise 23:00'da başlayacak. Yarışise Pazar günü 22:30da başlayacak.
 Formula 1 seansları S Sport 2 ve S Sport Plus üzerinden canlı yayınlanacak.
Formula 1 Miami GP hafta sonunda destek yarışı olarak kadın pilotların mücadele ettiği WSeries yarışları yapılacak. W Series'te 1. yarış cumartesi günü 21:30da, 2. yarış ise pazar günü 17:35te başlayacak.
Tekerinize taş gelmesin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.