Hareketin her şeyden önce erkek düşmanlığını körüklediği bence yadsınamaz.Körüklediği bir yana dönüşme eğilimi gösterdiği söylenebilir,

FEMİNİZMİN hak ve eşitlik arayışına kimsenin bir diyeceği olamaz. Hatta bu arayışa, “kadın hakları”yerine “insan hakları “ gözüyle de bakılabilir

Erkekler yanlışsa eğer, bunun en önemli suçlusı eğitim biçimidir.

Çocukların , erkek çocukların da eğitiminde anaların, yani kadınların önemi katkısı yadsınabilir mi?Öyleyse neden istemedikleri erkek tipi yetiştirmekteler?

“Eşitlik” arayışlarında da “sayısallık” öne çıkarılmakta. Örneğin. Parlamento da %50 de kadın olmalı yaklaşımı sağlıklı olamaz. Kapılar kadınlara kapalı değil ki. Dişini sıkan (ki öyleleri de var)

siyasete atılır, hak ediyorsa istediği yere ulaşır.

Aynı arayışta hep gözde yerler, işler hedeflenmekte. Şimdiye değin hiçbir feministten “bizi de askere alın , savaşa gönderin...” söylemine rastlamadım. Ya da inşaat işlerinde, çöpçülük... ve benzeri ağır ve pis işlerde biz de varız dediklerini duymadım.

Ezilen kadınlarımız elbet var. Ama nedense, onların sesi yok.Ekonomik durumu, sosyal konumu düzelen kadınlar bu şov arayışların içinde daha çok. Feminizm sömürüsü yaparak , kitaplar yazan ve köşeyi dönenler de az değil hani.

Erkek milleti çok mu rahat, hiç ezilmiyorlar mı acep? Gözyaşıyla, dırdırla, anlamsız kaprislerle baskı altında tutulan, yaşamaktan yıldırılan erkekler az mı sizce?

Baskı, dayak, şiddet taciz..Bunlar zaten insanlık ve yasa dışı. Bu tipler azınlıkta bile olsa, insanlığın yüz karası

Peki , onları yola getirmede kadınların etkisi olamaz mı? Çünkü kadınların silahları da az değil hani!..

Ve son bir soru:

Kadınlar, yani analar çocuklarına bedensel acılara dayanan cezalar vermiyor mu?

Yani çocuklarına dayak atmıyorlar mı?

Baskı ve şiddet uygulamak ne denli yanlışsa; çocukları, şımartmak da o denli yanlış ve eğitsel değildir.Günümüz kadınları da bu yanılgının içindedir.Elinde kaşıkla çocuğunun peşinde koşturanlar az mı?

Tosuncuklar” neden çoğalıyor dersiniz?

Kanun gücünde kararname konumuna gelen “Kadınların yaşı sorulmaz” neyin nesi?

Kadının adı yok anladık da, yaşı da mı yok?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.