Yıllarca gazeteci olarak, bir zamanlar benim sahipliğini yaptığım Gazetemiz ’’Vatandaş’’ tan birlikte çalıştığımız, çok değerli Ağabeyim sevgili Hüsnü  Saçkesen’ i  kaybetmenin derin üzüntüsünü  yaşıyorum.

                11 Aralık 1972 yılında Vatandaş Gazetesi’ni  merhum  M.Kemal  Öner’den  devren aldıktan sonra gazeteye muhabir olarak aldığım sevgili Hüsnü Ağabey ile uzun yıllar beraber çalıştık ve kendisini  o yıllarda  sahipliğini yaptığım Vatandaş  Gazetesi’ nden emekli  etmiştim. Şimdi  Vatandaş  Gazetesi’nde  kendisi  ile birlikte çalışmaya hazırlanırken, dün gece geçirdiği ani bir kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği haberini aldım.  Büyük bir üzüntü  içindeyim. Hala yaşamını yitirdiğine inanamıyorum.

                Tam 28  yıl bir ağabey-kardeş  ilişkisi  içerisinde Gazetemiz  ‘’Vatandaş’’ı  birlikte  yönettiğimiz  sevgili  Ağabeyim  Hüsnü  Saçkesen  yaptığı başarılı çalışmalar sonucu  Sarı Basın Kartı almayı hak etmiş, sonra da sürekli Basın Kartı almıştı.

                Sevgili Gazeteci  Ağabeyim Hüsnü  Saçkesen  mütevazi  kişiliği, ağır başlılığı ve yardımseverliği  ile çevresinde  büyük  bir dost  kitlesi  kazanmış  ve sevgi  saygı  uyandırmıştı.

                Yeri kolay  kolay  doldurulamayacak olan merhum  ağabeyim  Hüsnü  Saçkesen, geride  gözü  yaşlı eşi  Remziye  Saçkesen  ve  dünya güzeli  kızı Tuğba Saçkesen’ i bırakarak bu dünyadan göç etti. Mekanın  cennet  olsun  güzel   insan iyiliksever  insan sevgili  Ağabeyim  Hüsnü  Saçkesen  seni  unutmayacağız, unutturmayacağız. Toprağın  bol  olsun, nurlar içinde yat.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.