100 m² daire satışa çıktı

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 100 m² daire mahkeme yoluyla satılacak.

100 m² daire satışa çıktı

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 100 m² daire mahkeme yoluyla satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
03 Ağustos 2022 Çarşamba 16:00
100 m² daire satışa çıktı

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Taşınmaz tapu kaydında her ne kadar arsa olarak kayıtlı ise de taşınmaz üzerinde zemin katı 100 m2, 1.katı 115 m2 alanı olan toplam 215 m2 yüzölçümlü 2 katlı bir yapı bulunmaktadır. Yapı zemin katta 3 oda, 1 salon, mutfak, banyo ve wc den; 1.katta 3 oda, 1 salon, mutfak, banyo ve wc den ibarettir. Binanın dışı mantolamalıdır ve yapı üzerinde çatı bulunmakta olup, yıpranma oranı %25' dir.

Taşınmaz topoğrafik olarak düz bir zemin üzerindedir. Ana arter olan Gazi Hasan Paşa Caddesine ve Sevda Sokağa cephelidir. Taşınmazın bulunduğu Ada da bitişik nizamda inşa edilmiş 3-6 katlı zemin katları işyeri, üst katları konut tarzı yapılar bulunmakta olup ana caddeye cepheli ve köşe başında yer almaktadır. Taşınmazın bulunduğu bölgede her türlü teknik alt yapı hizmetleri tamdır. Belediye sınırları içinde, imar planı dahilinde ve meskun alandadır. Süleymanpaşa şehir merkezine yaklaşık 3,5 km, Denize 160 mt, Demiryoluna 230 mt, Çelikler Camiine 120 mt uzaklıkta olup özel araçlarla ve toplu taşıma ile ulaşımı mümkün ve kolay olan bir konumdadır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.