181’İNCİ MÜŞTERİYE ÖZEL HEDİYE

PTT'nin 181. kuruluş yıldönümü etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler kapsamında PTT Edirne Şubesine gelen 181. müşteriye pul koleksiyonu hediye edildi.

181’İNCİ MÜŞTERİYE ÖZEL HEDİYE

PTT'nin 181. kuruluş yıldönümü etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler kapsamında PTT Edirne Şubesine gelen 181. müşteriye pul koleksiyonu hediye edildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Ekim 2021 Cumartesi 06:20
181’İNCİ MÜŞTERİYE ÖZEL HEDİYE

PTT’nin 181’inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreniyle başladı. Burada Ata’ya çelenk sunan PTT çalışanları ardından PTT Edirne şubesine geçti.

PTT Edirne Şubesine gelen 181’inci müşteriye ‘Milli Mücadele’nin 100’üncü Yılı’na özel hazırlanan pul koleksiyonu da etkinlikler kapsamında hediye edildi.

PTT’nin kuruluşunun 181’inci yıldönümünü kutlayan Edirne PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe, 23 Ekim 1840 yılında posta nezareti olarak kurulan PTT A.Ş’nin bugün 181’inci yıldönümünü kutladığını hatırlatarak, “İmparatorluktan Cumhuriyete bir köprü oluşturan kurumuz. Bugüne kadar bütün teknolojik yatırımları yapmak suretiyle vatandaşlarımıza, müşterilerimize, halkımıza en iyi hizmeti, en kaliteli hizmeti yapmaya çalıştık ve halende yapıyoruz. Pandemi döneminde ülkemizde ve dünyada gerçekten bir posta teşkilatlarının önemi anlaşıldı. Pandemi döneminde bütün çalışanlarımız büyük bir özveriyle vatandaşlarımıza kesintisiz olarak hizmet sundu. PTT’nin vefakar, cefakâr bir personel yapısı var” şeklinde konuştu.

PTT Edirne Şubesi’nde gerçekleştirilen kuruluş yıldönümü etkinliğinde hediye edilen pul koleksiyonu hakkında açıklamalarda bulunan PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe , “Hediyemiz içinde PTT Genel Müdürlüğü tarafından bastırılan özenle hazırlanmış pullar var. Bunu arkadaşımızın anı ve hatıra olarak saklamasını ve bundan sonra da bir pul koleksiyoncusu olmasını isteriz. Bunun devamını getirmesini isteriz” dedi.

Hediye sahibi Merve Öztürk ise bu güzel hediyeyi anı olarak saklayacağını dile getirdi.

Hasan Boyacıoğlu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.