“19 YILDIR SÜREN BAŞARIYI HALKIMIZLA BİRLİKTE KUTLUYORUZ”

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti’nin iktidara gelişinin 19. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

“19 YILDIR SÜREN BAŞARIYI HALKIMIZLA BİRLİKTE KUTLUYORUZ”

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti’nin iktidara gelişinin 19. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
04 Kasım 2021 Perşembe 06:22
“19 YILDIR SÜREN BAŞARIYI HALKIMIZLA BİRLİKTE KUTLUYORUZ”

Başkan İba, yaptığı yazılı açıklamada, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu davayı halkın gönlüne nakşedişimizin, milletimizin teveccühü ile iktidara gelişimizin 19. yılını kutluyor ve milletimize hizmet yolunda AK Parti’nin tüm kademelerinde davaya gönül vermiş, katkı sağlamış, görev almış, partiye oy vermiş tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan İba, mesajında, 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti’nin Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olduğunu ve bu başlangıçın AK Parti'nin 3 Kasım 2002'de 365 milletvekili çıkararak tek başına iktidar olması ile devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

“Türkiye sevdalısı ve dünya çapında bir lider olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kurucu genel başkanı olduğu AK Parti’nin, Türkiye siyasi tarihine damga vurmaya başladığı ve demokrasi adına ülkemizde yeni bir milat olarak anabileceğimiz 3 Kasım tarihinin önemini her an hissediyor ve bu büyük zaferin bize yüklediği sorumluluğu 2002 tarihinden bu yana omuzlarımızda taşıyoruz. Siyasi hayatına başladığı 14 Ağustos 2001 tarihinden bu yana Türkiye'de icraatın ve kalkınmanın simgesi olmuş ve devlet ile milletin arasındaki engelleri kaldırmış işte tam da bu nedenle halkın gönlüne girerek demokrasi zaferleriyle 19 yıldır iktidarını korumuş bir partinin neferi olmaktan gurur duyuyorum.

Tüm bu süre boyunca İcraatlarında milleti önceleyen ve ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ şiarıyla hareket eden AK Partimizin 19 yıldır süren başarısını halkımızla birlikte kutluyoruz."

AK Parti'nin iktidara gelişini bu sözlerle kutlayan Başkan İba, sözlerini

"Bu dava bir siyasi hareket olmanın da ötesinde, gönüllere girmeyi, vatandaşın derdini dert edinmeyi, milli gelişimi ve toplumun her kesimini kucaklamayı amaç edinmiş ve bu nedenle de bu kadar geniş kesimlerin teveccühüne sevgisine mazhar olmuş bir davadır. Milletimizin ve memleketimizin hayrı için çalışacağımız nice senelere..." şeklinde tamamladı.

Yavuz Göktaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.