2015 model Renault marka araç satılacak

34kb9865 Plakalı , 2013 Model , RENAULT Marka , K9KN837D136015 Motor No'lu , VF1LZBL0E50226698 Şasi No'lu , beyaz renkli 2015 model Renault marka C segmenti araç icra yoluyla satılacak.

2015 model Renault marka araç satılacak

34kb9865 Plakalı , 2013 Model , RENAULT Marka , K9KN837D136015 Motor No'lu , VF1LZBL0E50226698 Şasi No'lu , beyaz renkli 2015 model Renault marka C segmenti araç icra yoluyla satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
25 Ekim 2021 Pazartesi 15:27
2015 model Renault marka araç satılacak

Değer tespiti yapılan aracın diğer özelikleri bakımından araç üzerinde yapılan tetkik ve incelemelerimde aracın dizel yakıtlı , 1461 CM3 silindir hacminde,4 silindirli/C segmenti , 1810 kg. azami yüklü ağırlıklı , yarı otomatik şanzıman vitesli önden çekişli (4*2) EDC (6 ileri-1 geri),5 (4+1) yolcu koltuklu , 5 (4+1) kapılı yolcu taşımalı kullanım maksatlı olup, otomobil olduğunu araç üzerinde yapmış olduğum tetkik ve incelemelerimle tespitini yaptım. Söz konusu araç tespit günü itibarı ile anahtarı ve kapı anahtarları yediemin yetkilisinden alınarak motor ve diğer aktarma organlarının tespit günü itibarı ile faal olup olmadığı kontrol yaptım . Hacze ve rayiç değerlendirmesi istenen aracın motor ve diğer aktarma organlarının çalışır durumda olmadıkları görülmüştür( tarafımdan çalıştırılamamıştır akümülatörün enerjisi zayıflamış durumda) Aracın dış bölümü tarafımdan yapılan kontrol ve incelemelerim ile aracın uzun süredir yediemin deposunda bırakılmış olmasında (2018 yılı)kaportasının boyasının özelliğini kaybetmiş olduğu dolasıyla aracın komple boya yapılmasında fayda vardır. Yine araç önden –arka tampondan hafif hasarlı durumda olup, aracın yedi eminde deposunda beklemekten kaynaklı güneş yanıklarının oluştuğu gözlenmiştir. Aracın kapı kilit sisteminin arızalı olduğundan tamir görmesi gereklidir. Hacze konu aracın motorunun ve tüm mekanik aksamının mutlak suretle , komple ağır bakıma alınması için yetkili servis tarafından kontrol edilerek trafiğe çıkması gerekmektedir. Çünkü aracın yıllara bağlı olarak aktif olmayışından, madeni yağ ve su ile çalışan yedek parçalarının oksitlenmesi söz konusu olduğundan bakımının yapılması görüşündeyim. Aracın iç kısmında ise koltuk ve döşemelerinin kullanımdan kaynaklı ve bakımsızlıktan yıpranmaların oluştuğu , tabam döşemelerinin de aynı şekilde yıpranmış olduğu tarafımdan yapılan tetkik ve gözlemlerimle görülmüştür. Yine aracın ön siper camının çatlamış olduğu gözlenmiştir. Hacze konu Aracın teknik özellikleri ve donanımlarında sürücü –yolcu airback , ,hidrolik çok fonksiyonlu direksiyon elektrikli camlar ,merkezi kapı kilidi, cd-mp3 müzik seti ,ABS, gibi fonksiyonları bulunmaktadır. Araç fiziki olarak Kara Yolları trafiğine çıkacak durumda değildir. Teker lastiklerinin komple değişmesinde fayda vardır. Tespit günü yaptığım kontrolde aracın kilometre saatinin elektronik olması nedeniyle ne kadar yol sürüşü yapıp –yapmadığı belirlenememiştir. Aracın kontak anahtarı yediemin yetkilisinde teslim edilmiş ve ruhsatname siteslimi yapılmamış . Yediemin deposuna 27/07/2018tarihinde teslimi yapılmış, Aracın tespit tarihinden önceki fiziki durum (TRAMER ) ve aracın aktarma organlarının yedek parça orijinalliğinin tespitin alıcısı tarafından takip edilmesi ve Aracın 2. El alım satımında hususi amaçlı kullanımlı otomobil olması , KDV oranın %01 olacağından, aracın ihalesinde bu durum göz önüne alınmalıdır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Son Güncelleme: 25.10.2021 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.