2+1 87 m² dubleks daire satılacak

Çanakkale merkez Kepez Mahallesi'nde 2+1 87 m² dubleks daire icradan satılacak.

2+1 87 m² dubleks daire satılacak

Çanakkale merkez Kepez Mahallesi'nde 2+1 87 m² dubleks daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Nisan 2021 Cuma 14:45
2+1 87 m² dubleks daire satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Çanakkale İl, Merkez İlçe, 237 Ada, 12 Parsel, KEPEZ Mahalle/Köy, BAĞLAR Mevkii, 20/100 ARSA PAYLI BODRUM +ZEMİN 2 NO'LU BAĞ.BÖL DUBLEKS MESKEN.BİLİRKİŞİ RAPORUNA GÖRE: bina içindeki konumu tespit edilmiş olup ayrıca Onaylı Mimari Planı ' da incelenmiştir. Daire, Bodrum+ Zemin+ 2 Normal Katlı 6 Bağımsız Bölümden oluşan binada Bodrum + Zemin Katta bulunmakta olup brüt alanı 87,40 m2 yüzölçümündedir. Balkon alanı 4,57 m2 ve net alanı 82,83 m2 ' dir. taşınmazın Zemin. Katta 1 Salon, 1 Mutfak ve 1 Wc 'den oluştuğu, Bina içerisinden Bodrum Kata inildiği, Bodrum katta 2 yatak odası ve 1 duş + wc bulunduğu, binanın yeni bir bina olduğu; dairede tüm duvarların saten alçı +boya olduğu, oda kapılarının Amerikan kapı olduğu, doğramaların pvc olduğu odalarda zeminin laminant parke olduğu; Mutfakta duvarların saten alçı +boya olduğu, kapıların Amerikan kapı olduğu, doğramaların pvc olduğu, dolap ve ankastrelerin yeni ve kullanışlı olduğu, Banyoda yer ve duvar seramiklerinin olduğu , dolapların olduğu, duşakabin ve WC bulunduğu, holde duvarlar saten alçı +boya olduğu dış kapının çelik kapı olduğu tespit edilmiştir . Taşınmaz konum Kepez Beldesinde bulunması ve ana yola yakın mesafede olması sebebiyle ulaşımı kolaydır. Isınma doğal gaz ile sağlanmaktadır. Tüm altyapı hizmetleri mevcuttur.

Tahmini bedeli  170.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, Çanakkale Adliyesi İhale Mezat Odası Oda No:AZ-026 - İzmir Yolu Üzeri MERKEZ / ÇANAKKALE'de, 17/06/2021 günü, saat 11:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.