2+1 çatı piyesli daire satılacak

Tekirdağ Çerkezköy'de 2+1 çatı piyesli daire icradan satılacak.

2+1 çatı piyesli daire satılacak

Tekirdağ Çerkezköy'de 2+1 çatı piyesli daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
28 Mart 2021 Pazar 17:30
2+1 çatı piyesli daire satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Tekirdağ İl, Çerkezköy İlçe, 601 Ada, 15 Parsel, GAZİOSMANPAŞA Mahalle/Köy, 1 Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmaz mesken Bodrum + Zemin + 3 Normal (Çatı Piyesli) Katlı betonarme karkas yapı tarzında inşa edilmiş binanın zemin katindadır. Ana bina doğalgazlıdır. Keşif anında yerinde yapılan incelemede meskenin salon, 2 oda, mutfak, banyo, tuvalet, hol ve koridor ibaret olduğu görülmüştür. Mesken 55,00 m2 net kullanım alanlıdır. Projesinde brüt alanla ilgili bir bilgi bulunmamaktadır. Salon ve odaların döşemeleri laminat kaplamadır. Mutfak ve antre döşemeleri seramik kaplamadır. Banyo ve wc nin döşeme ve duvarları ise seramik kaplamadır. Duvarlar alçı kaplama plastik boyalıdır. Pencereler PVC doğramadan imal edilmiş olup ısı camlıdır. Giriş kapısı çelik, iç kapılar ahşap kapıdır. Mutfak tezgah altı ve üstü dolap mevcuttur. Dairenin ısıtma sistemi doğalgaz kombilidir. Mesken Çerkezköy Belediyesinin her türlü hizmetlerinden (elektrik, su, çöp toplama v.b.) yararlanır konumdadır. Meskenin bulunduğu bölge her tür ulaşım imkânına sahiptir. Taşınmaz Çerkezköy Belediyesine 900,00 metre mesafede bulunmaktadır.

Tahmini bedeli  129.250 ₺ olan taşınmazın ihalesi, Mezat Salonu - Adalet Sarayı Giriş Kat ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ'da, 26.05.2021 günü, saat 11:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.