25 FAKÜLTE VE YÜKSEKOKULDA ONLİNE EĞİTİM YAPILACAK!

Trakya Üniversitesi Senatosu, 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı güz döneminde 25 fakülte ve yüksekokulda uzaktan eğitim uygulanmasına karar verdi.

25 FAKÜLTE VE YÜKSEKOKULDA ONLİNE EĞİTİM YAPILACAK!

Trakya Üniversitesi Senatosu, 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı güz döneminde 25 fakülte ve yüksekokulda uzaktan eğitim uygulanmasına karar verdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
09 Eylül 2020 Çarşamba 17:34
25 FAKÜLTE VE YÜKSEKOKULDA  ONLİNE EĞİTİM YAPILACAK!

Yakın zamanda başlayacak olan 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı güz döneminde Trakya Üniversitesi’nde uygulanacak stratejilerin belirlenmesi için önceki gün senato toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında yapılan açıklamada; Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi-Hemşirelik Programı ve Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu-Hemşirelik Programında hibrit (karma) eğitim uygulanacağı; 25 fakülte ve yüksekokul için uzaktan eğitim yapılmasına karar verildiği; Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler, Sağlık Bilimleri ve Balkan Araştırma Enstitülerinin ise öğretim yöntemini kendilerinin belirleyeceği ifade edildi.

Tek tek fakülte isimleriyle birlikte yayımlanan senota kararında şu ifadeler kullanıldı:
“Hibrit (karma) modelle eğitim, öğretim yapacak birimlerin, bunu hangi sınıflara, hangi şartlarda ve nasıl yapacağı ilgili birimlerin yetkili kurullarınca belirlenerek ayrıntılı bir şekilde web sitelerinde duyurulacaktır. Lisansüstü programlarından eğitim, öğretim yöntemi ile yeterlilik sınavları, tez izleme komitelerinin toplantı ve tez savunmaları vb. ilişkin hususlar ilgili enstitü kurullarınca belirlenerek web sitelerinde duyurulacaktır.”

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.