3 BİN 500 KADIN EDİRNE’YE ÇIKARMA YAPTI

Büyükçekmece Belediyesi tarafından bu yıl 34’üncüsü düzenlenen kültür gezisi kapsamında, 3 bin 500 kadın Edirne’ye geldi.

3 BİN 500 KADIN EDİRNE’YE ÇIKARMA YAPTI

Büyükçekmece Belediyesi tarafından bu yıl 34’üncüsü düzenlenen kültür gezisi kapsamında, 3 bin 500 kadın Edirne’ye geldi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
30 Mayıs 2019 Perşembe 08:33
3 BİN 500 KADIN EDİRNE’YE ÇIKARMA YAPTI

Büyükçekmece Belediyesi tarafından 1985 yılından beri her Ramazan ayında Edirne’ye gerçekleştirilen kültür gezisi kapsamında bu yıl da Edirne’ye binlerce kadın geldi. 3 bin 500 kadın gün boyu Edirne’de bulunan tarihi ve kültürel mekanları gezdi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Edirne’ye gerçekleştirilen kültür gezisinin artık geleneksel bir hale geldiğini vurguladı.

“EDİRNE-BÜYÜKÇEKMECE ARASINDA MÜTHİŞ BİR KÜLTÜR OLUŞTU”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün gezi hakkında yaptığı konuşmada, “Büyükçekmece kadınlarıyla 34’ncü kez Edirne’ye çıkarma yaptık. Bu gezi, 1985 yılından beri aralıksız devam eden kültür gezisidir. Geleneksel gezimiz her Ramazan ayının 24’üncü günü oluyor. Bugün ramazanın 24’üncü günü ve aynı zamanda da İstanbul’un fethinin yıldönümü. Bu faaliyetler Edirne-Büyükçekmece arasında müthiş bir kültür oluşmasını sağladı. Ayrıca binlerce kadınımız Edirne’ye on binlerce lira para bırakacak. 24 yıldan beri her ramazan milyonlarca lira para bıraktık. Bizim ajandamızda Edirne gezisi, kültür faaliyetlerinde hiç değişmeyen kültür gezisidir. Herkesin Ramazan ayını kutlarken, bize ilgi ve ahlaka gösteren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür ederiz.” dedi.

“HESABI HALK SORACAK”

Tekrar edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri hakkında da konuşan Akgün, “İstanbul seçimleri artık CHP’nin, Ekrem İmamoğlu’nun seçimi olmaktan çıktı. Halkın iradesi elinden alınmıştır. Adayların mücadelesi devam edecektir ama bu işte noktayı koyacak olan halktır. Halkın bu seçimdeki tavrı, başka bir tavır olacaktır. Bunu gözümüzle görüyoruz. Ekrem Başkanla 39 ilçeyi geziyoruz ve bunu görüyoruz. Vatandaş bize iş bırakmıyor. Vatandaş her zaman mazlumun, adaletsizliğe uğrayanın yanında olur. Onun ötesinde 31 Mart seçimlerinin iptali, demokrasiye kara bir lekedir. Bunun hesabını da halk soracaktır.” ifadelerini kullandı.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.