3 yılda 32 araç !

Edirne Belediyesi son 3 yılda, toplam 4 milyon 100 bin liralık yatırım yaparak 32 aracı belediye bünyesine kazandırdı. Törende konuşan Belediye Başkanı Gürkan, “Şu an itibariyle Edirne Belediyesi'nin araç parkında toplam 141 aracımız var. Biz son 3 yılda bunların 32 tanesini temin etmişiz”dedi.

3 yılda 32 araç !

Edirne Belediyesi son 3 yılda, toplam 4 milyon 100 bin liralık yatırım yaparak 32 aracı belediye bünyesine kazandırdı. Törende konuşan Belediye Başkanı Gürkan, “Şu an itibariyle Edirne Belediyesi'nin araç parkında toplam 141 aracımız var. Biz son 3 yılda bunların 32 tanesini temin etmişiz”dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
31 Ekim 2017 Salı 10:08
3 yılda 32 araç !

    Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Sarayiçi'nde basın toplantısı gerçekleştirdi. Son 3 yılda belediyeye alınarak Edirne halkına hizmet etmeye başlayan araçların da sergilendiği toplantıda konuşan Başkan Gürkan, son 3 yılda 32 aracın temin edildiğini ve belediye bünyesinde toplamda 141 araca ulaşıldığını söyledi. Başkan Gürkan, kazıcı, yükleyici, kamyonet, traktör, minibüs, ambulans, cenaze aracı, otobüs, otomobil, paletli ekskavatör, vidanjör gibi 32 aracın alındığını ve yaklaşık 4 milyon 100 bin liralık yatırım yapıldığını dile getirdi.  
    “3 YIL İÇERİSİNDE ÇOK ÇEŞİTLİ ARAÇLARI TEMİN ETTİK”
    Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, göreve geldikten sonra 3 yıl içerisinde çok çeşitli araçlar temin ettiklerini belirterek; “Aslında burada gördüğünüz toplam 32 adet iş makinesi, ulaşım aracı, otobüs, kepçe, cenaze arabası gibi tüm araçlar belediyenin iş çeşitliliğini de göstermesi açısından önemli. Bunun içerisinde ulaşım var, altyapı var, cenaze hizmetleri var. Yani bir insanın yaşamında, doğumdan ölüme ne varsa bunların tümü belediyenin görevi kapsamına giriyor. Göreve başladığımız 2014 yılında çalışma arkadaşlarımın bana ifade ettikleri, araç parkı konusunda çok başarılı, parlak durumda değildik. Bu 3 yıl içerisinde çok çeşitli araçları temin ettik belediyeye. Büyük çoğunluğunu kendi imkanlarımızla aldık. Ama süreç içerisinde şunu gördüm ki; biz bu hizmetleri aracımız olsa da olmasa da yapmak zorundayız. Örneğin; bir Güvenilir Bahis Siteleri yolu açmak zorundayız. Kamyonlarla taşıma yapmak zorundayız. Ama kiralık, ama kendi araçlarımızla. Kolay bir süreç de değil bu. Bir taraftan borçları ödüyorsunuz, bir taraftan geleceği planlıyorsunuz, yeni yatırımlar yapıyorsunuz.” dedi.
    “3 YILDA, 4 MİLYON 100 BİN LİRALIK ARAÇ ALDIK”
    Başkan Gürkan, 3 yıl içerisinde araç alımı konusunda toplam 4 milyon 100 bin lira yatırım yapıldığını ifade ederek; “Sonuç itibariyle geldiğimiz noktada belediyemize almayı hedeflediğimiz en son iş makinesi ekskavatör kendi aramızda KATO diye de ifade ettiğimiz en büyük kepçe. Onu da aldıktan sonra artık bu aldığımız araçları tanıtabiliriz dedim arkadaşlara. Şu an itibariyle Edirne Belediyesi'nin araç parkında toplam 141 aracımız var. Biz son 3 yılda bunların 32 tanesini temin etmişiz. Edirne Belediyesi 150 yaşında, araç parkımızda da şu an itibariyle toplam 141 aracımız var. Karla mücadeleyle ilgili aldığımız bir takım aparatlarla da olmak üzere toplam 4 milyon 100 bin liralık araç almışız son 3 yılda. Bu bizim ölçeğimizde bir belediye için yıllık 1 milyon 350 bin lira araç ödemesi demek. Ki bu bizim için ciddi bir bütçe. Bünyemize kattığımız araçlar gerçekten çok ciddi ihtiyaçlardır. Hizmette tasarruf olmaz. Belediyeler 7 gün 24 saat çalışan kurumlar. Gece saat 2'de kriz çıktı, ihtiyaç duyuldu. Personelinize, bir taksiye atla gel, diyemezsiniz. Onu almak zorundasınız.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.