300 m² kerpiç ev ve arsa hissesi satışa çıktı

Kırklareli Lüleburgaz'da 300 m² kerpiç ev ve arsa hissesi icra yoluyla satılacak.

300 m² kerpiç ev ve arsa hissesi satışa çıktı

Kırklareli Lüleburgaz'da 300 m² kerpiç ev ve arsa hissesi icra yoluyla satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
14 Temmuz 2022 Perşembe 17:00
300 m² kerpiç ev ve arsa hissesi satışa çıktı

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Taşınmaz ayrık nizamda, betonarme yapı tarzında, III/A yapı grubunda ve zemin+1 katlı olarak inşa edilmiştir. Yapı yaklaşık 110m² taban alanlı olup toplamda ise yaklaşık 220m² alanlıdır. Parselin doğusunda sokak cephesinde konumlu durumdadır. Yapının dış cephesi, ince sıva üzeri akrilik tipi dış cephe boyalı, çatı kısmı ahşap çatı üzeri marsilya tipi kiremit kaplamadr. Giriş kapısı, pencereleri ve balkon kapıları pvc doğramadır. Yapının tüm katlarında iç kısmında, iç tefrişatları yapılmış içinde ikamet edilmektedir. Yapı mesken olarak kullanılmakta olup ısınma ihtiyacı soba ile karşılanmaktadır.

Taşınmaz ayrık nizamda, yığma yapı tarzında, II/A yapı grubunda, yaklaşık 50m² alanlı ve tek katlı olarak inşa edilmiştir. Yapı parselin arka cephesinde konumludur. Yapının dış cephesi, bir kısmı tuğla üzeri boyalı bir kısmı ise ince sıva üzeri dış cephe boyalı, çatısı ise ahşap çatı üzeri marsilya tipi kiremet kaplamadır. Yapını giriş kapısı ve camekanları ahşap doğramadır. Dış cephede hava koşullarından dolayı kısmi olarak dökülmeler ve yıpranmalar bulunmaktadır. Taşınmazın 1/4 hissesi satılacaktır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.