6. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Töreni

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’ nde eğitim alan 14 kursiyere ‘Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon’ belgeleri sertifika töreni ile teslim edildi.

6. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Töreni

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’ nde eğitim alan 14 kursiyere ‘Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon’ belgeleri sertifika töreni ile teslim edildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
06 Temmuz 2018 Cuma 10:20
6. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Töreni

Sağlık Bakanlığı tarafından ‘Yoğun Bakım Hemşireliği Uygulama Merkezi’ olarak yetkilendirilen Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’ nde eğitim alan 14 kursiyere ‘Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon’ belgeleri sertifika töreni ile teslim edildi.

6.si düzenlenen Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim programına katılan toplam 14 hemşire Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon’ belgelerini almaya hak kazandı. Sertifika törenine İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yrd. Uzm. Dr. Ali Kaya, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yrd. Op. Dr. Eyüp Kâhya, Hastane Başhekimi Op. Dr. Mustafa Talha Sütçü, diğer hastane yöneticileri ve Eğitim Koordinatörleri katıldı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan; Kırklareli, Babaeski, Uzunköprü, Keşan, İstanbul ve Edirne’den katılan kursiyerlerle kurs dönemindeki paylaşımlarla ilgili sohbet etti.  Dr. Ali Cengiz Kalkan konuşmasında kursların kazanımlarına değinerek şunları söyledi. ‘‘ Yeni bir şeyler öğrenmenin heyecanını, anlamını zikretmeniz, yüzünüzün gülmesi mükemmel bir şey. İşinizi daha iyi yapabilmek adına bir eğitime katıldınız. Öğrenmeye bilgiye her daim açık olun, bunun yaşı yok. Eksiklerimiz, hatalarımız olsa da güzellikler hep var. Bunları bütün hayatınız boyunca devam ettirin. Hepiniz yaptığınız işi iki kere kontrol edin, yaptığınız işte bir terslik var mı, doğru ilacı veriyor muyum, genel öğrenilen tıp işleyişine ters bir şey var mı bu hassasiyetinizi hiç kaybetmeyin. Sizlere yapılmasından hoşlanmayacağınız, istemediğiniz hiçbir şeyi başkasına yapmayın. Başka açıdan, çok geniş affedici bir düzlemde bakıldığında belki anlayabileceğimiz sosyal medya virüsüne karşı her daim vicdanınızla hareket edin. Bazen bir şeyler hep iç içe olabilir, Ahlakla mesleki sanatımızı ayıramayabiliriz. Bütün bunları kendi üzerimizden değerlendirirsek çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Emekleriniz için, hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Hastanemiz şifa yuvası olmasının yanında artık bir eğitim yuvası olarak kendini kanıtladı. Bunda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.’’

Sertifikalarını alan kursiyerlere sertifikalarının yanı sıra İl sağlık Müdürlüğünce üzerinde isimleri yazılı kupa bardak takdim edildi. Konferans Salonunda düzenlenen sertifika töreni toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.