7’DEN 70’E BULUŞMA

Edirne İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ‘Kuşakların Buluşması’ Projesi kapsamında minik öğrenciler, huzurevi sakinleriyle buluştu.

7’DEN 70’E BULUŞMA

Edirne İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ‘Kuşakların Buluşması’ Projesi kapsamında minik öğrenciler, huzurevi sakinleriyle buluştu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
30 Nisan 2019 Salı 08:49
7’DEN 70’E BULUŞMA

Edirne İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ‘Kuşakların Buluşması’ Projesi kapsamında 1. Murat Devlet Hastanesi Gündüz Çocuk Bakımevi’nde kalan minikler ile Edirne Huzurevi’nde kalan büyükleri buluştu. Bir grup huzurevi sakini, hastane çalışanlarının 1. Murat Devlet Hastanesi Gündüz Çocuk Bakımevi’nde kalan minikleri ziyaret etti. Edirne Valisi Ekrem Canalp’in Eşi Ayten Canalp’in de katılım gösterdiği etkinlikte, minik öğrenciler hazırladıkları gösterileri sundular.

Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan, etkinlik hakkında bilgi vererek, “Sağlık Bakanlığı tarafından 2023 Sağlık Vizyonu kapsamında Kuşaklar Arası Buluşma programı düzenleniyor. Hem dedelerimizin ve ninelerimizin torun sevgisini gidermek hem de çocuklarımızın dede ve ninen kavramını öğrenmesi açısından bu etkinlikler düzenleniyor.” dedi.

Kalkan’ın konuşmasının ardından günün anısına çocuk bakımevinin bahçesine, huzurevi sakinleri ile minik öğrenciler tarafından çınar fidanı dikildi. 

Kerem Filiz 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.