83 m² daire satışa çıktı

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 83 m² daire icra yoluyla satılacak.

83 m² daire satışa çıktı

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 83 m² daire icra yoluyla satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
21 Nisan 2022 Perşembe 17:09
83 m² daire satışa çıktı

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, bağımsız bölümün içinde olduğu bina, şehrin Aydoğdu mahallesinde Ladin ve Güher Pekinel sokağa cephelidir. Köşebaşı bir parseldir. Belediyenin her türlü hizmetinden faydalanmaktadır. Şehrin merkezinde olup Hayrabolu caddesinde yakındır. Genellikle orta gelir gruplarının tercih ettiği bir mevkidedir. Ulaşımı kolaydır.

Ana bina 4 katlı olup betonarme sistemde inşa edilmiştir. 6 yıllık bir binadır. Yıpranması %10 civarındadır. Dış cephesi sıvalı ve boyalıdır.

Daire, 2oda+salon+mutfak+banyo+2balkon ve antre hacimlerinden ibaret olup 83,00m2 kullanım alana sahiptir. Binanın 1.normal katındadır.

Daire dış kapısı çelik, iç kapılar ahşap panel, duvarlar plastik boyalıdır. Pencereleri ısıcamlı PVC doğramadır. Mutfak ve banyosu yapılıdır. Mesken olarak kullanılmaktadır. Kiralama ve satış kabiliyeti vasattır. Bağımsız bölüme düşen arsa payı 24,51m2.Taşınmaz konum itibarı ile alt ve üst yapısı tamamlanmış olup her türlü sosyal imkanlardan istifade eden konut alanında kalmaktadır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.