90 m², 2+1 daire satılacak

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 90 m², 2+1 daire icra yoluyla satılacak.

90 m², 2+1 daire satılacak

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 90 m², 2+1 daire icra yoluyla satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
24 Aralık 2021 Cuma 16:07
90 m², 2+1 daire satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Taşınmaz borçlu adına tam hisselidir.Kıymet takdirine konu binanın bulunduğu siteYavuzMahallesinde 1/1000 ölçekli imar planında 10 metre genişliği olan Bankacılar sokak ile Buselik sokağın kesişiminde 3 cepheden yola cephelidir.Her türlü Belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. Ulaşımı kolaydır.Şehirin batı tarafında merkezindedir. Her türlü alışveriş merkezine yakındır.Şehir Merkezinden Malkaraya giden duble yola kuş uçuşu 250 metre,Kanuni Sultan Süleyman Bulvarına 500 metre,Marmara Denizi Sahiline 800 metre,Yeni Sanayii Sitesine 350 metre ,8 Mekanize Piyade Tugayına 300 metre mesafededir.Genellikle orta gelir gruplarının tercih ettiği bir mevkidedir.Konut ve ticari alan yoğunluğunda olan bölgededir.

Kıymet takdirine konu taşınmazın bulunduğu binazemin+3 normal kat olarak toplam 4 katlıdır.Sıvalı Ve boyalıdır. Betonarme karkas tarzında inşa edilmiş 30 yıllık bir binadır. Asansör yoktur.Tüm katlar konut olarak kullanılmaktadır. Taşınmaz doğalgazlıdır. Binanın % 30 yıpranması vardır.

Kıymet takdirine konu olan 1 nolu bağımsız bölümgezildi, görüldü. Hâlihazırda konut olarak kullanılmaktadır. Zemin kaplaması odalar laminat parke , ıslak zeminler seramik, duvarlar plastik boyalı pencereler PVC?dir.Tavanlar kartonpiyerlidir.Dış kapı çelik, iç kapılar ahşap doğramadır. Projesi temin edilerek incelendi. 3 adet balkonu mevcuttur. Projesine göre balkonlar haricinde yaklaşık 90.00 m2 net alana sahiptir.3 oda+1salon+1mutfak +1 banyo+WC +hol+antre kısımlarından oluşmaktadır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.