İBA, TÜM İLÇE BAŞKANLARINI TOPLADI

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İBA, Edirne'nin Merkez dahil olmak üzere 9 ilçesinin tamamında AK Parti İlçe Başkanlığı görevi yürüten parti başkanlarıyla İl Başkanlık Binasında bir toplantı gerçekleştirdi.

İBA, TÜM İLÇE BAŞKANLARINI TOPLADI

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İBA, Edirne'nin Merkez dahil olmak üzere 9 ilçesinin tamamında AK Parti İlçe Başkanlığı görevi yürüten parti başkanlarıyla İl Başkanlık Binasında bir toplantı gerçekleştirdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
28 Aralık 2021 Salı 06:45
İBA, TÜM İLÇE BAŞKANLARINI TOPLADI

Havsa İlçe Başkanı Haluk Savaştürk, Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, Lalapaşa İlçe Başkanı Erhan Ayyıldız, Süloğlu İlçe Başkanı Veli Çolak, Meriç İlçe Başkanı Mustafa Mete, Enez İlçe Başkanı Ali Mercanoglu, Uzunköprü İlçe Başkanı Kadir Bilgin, Merkez İlçe Başkanı Önder Özcan'in yanı sıra Teşkilat Başkanı Rasim Özgün, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Aydoğan Akıncı, Tanıtım ve Medya Başkanı Gökhan Balta'nın da katılım sağladığı toplantıda Başkan İba, öncelikle 2021 yılına ait bir değerlendirme gerçekleştirdi.

2021 yılında tüm dünyanın yaşadığı sıkıntıları biz Türkiye Cumhuriyeti olarak basiretli ve tecrübeli duruşumuzla bertaraf ettik.

2021 yılının gerek ülkemiz gerekse tüm dünya için zor ve engebeli bir yıl olduğuna değinen İba, "2021 yılı, hem pandeminin etkilerini sürdürdüğü hem de global olarak ekonomik sıkıntılara tüm dünyanın göğüs germek zorun olduğu bir yıl oldu. Ancak ülke olarak, tüm bu olumsuzlukları, basiretli ve tecrübeli duruşumuzla bertaraf ettiğimiz bir yıl da oldu." sözlerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, yeni bir ekonomi modele geçiyoruz.

"2021 yılındaki aşı seferberliğimiz ve hatta yerli, milli aşımızı dünya sağlığına armağan edebilecek düzeye gelişimiz; pek çok yeni atılımımız, savunma sanayiindeki başarılarımız zaten tüm dünyanın gözlerini ülkemize çevirmesine neden olmuştu. Ancak bir de küresel sermayeye boyun eğmeden, başlı başına kendi enstrümanları ve milli hamleleriyle Sayın Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarında değindiği yeni Türkiye ekonomi modeline geçişimiz ve bu modelin büyük başarısı Türk Milletinin ve bu devletin önünde hiçbir gücün duramayacağının kanıtı olmuştur." şeklinde konuşan İba, 2021 yılının Edirne özelinde değerlendirilmesinin ardından İlçe Başkanlarına Yeni Türkiye Ekonomi Modelin anlatıldığı bir broşürü tanıttı.

SOSYAL DEVLET ANLAYIŞIMIZI SONUNA KADAR UYGULAYACAĞIZ

"Sosyal devlet anlayışımızı sonuna kadar uygulayacağız! Türk Devleti olarak vatandaşımızı asla yalnız bırakmayacak, asla müşkülde koymayacağız! İşte bu broşürde de yeni ekonomi modelimizin anahtar kelimeleri olan YATIRIM, ÜRETİM, İSTİHDAM, İHRACAT ve BÜYÜME'yi nasıl adım adım sağlayacağımızın açıklamaları mevcut. Cumhurbaşkanımızın halka sesleniş konuşmalarında anlattığı her bir öğeyi, bizler de İl ve İlçe Teşkilatları olarak hemşehrilerimize iletmekle yükümlüyüz. Bu broşürleri bugün siz ilçe başkanlarımızla beraber sahaya inip, her bir vatandaşımıza hemşehrimize ulaştıracak, ve tüm dünyaya örnek olacak bu yeni ekonomi büyüme modelini vatandaşlarımıza aktaracağız." diyen AK Parti İl Başkanı Belgin İBA, 2022 yılı hedeflerine ve 2023 yılı hedefleri için devam eden çalışmalara da değinerek İlçe Başkanlarından gelen soruları yanıtladı ve İlçe Başkanlarıyla birlikte sahaya inip yeni Türkiye ekonomi modeli anlatmak üzere toplantıyı sonlandırdı.

Bülent Sarıçiçek

Anahtar Kelimeler:
AkpBelginIbaVatandaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.