94'ÜNCÜ YILA COŞKULU KUTLAMA

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 94'üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle, kutlama yemeği düzenlendi. Gecede konuşan İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, “Cumhuriyet Halk Partisi. Cumhuriyet Halk Partisi aynı zamanda ülkemizin sigortasıdır. Tüm kudreti ve gücüyle halkımızın güvencesi, kimsesizlerin kimi, sessizlerin sesi olmuştur, olmaya da devam edecektir”dedi.

94'ÜNCÜ YILA COŞKULU KUTLAMA

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 94'üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle, kutlama yemeği düzenlendi. Gecede konuşan İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, “Cumhuriyet Halk Partisi. Cumhuriyet Halk Partisi aynı zamanda ülkemizin sigortasıdır. Tüm kudreti ve gücüyle halkımızın güvencesi, kimsesizlerin kimi, sessizlerin sesi olmuştur, olmaya da devam edecektir”dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
11 Eylül 2017 Pazartesi 09:39
94'ÜNCÜ YILA COŞKULU KUTLAMA

    CHP Edirne Milletvekilleri Okan Gaytancıoğlu ve Erdin Bircan, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, CHP'li İlçe Belediye Başkanları, CHP'li Belediye Meclis Üyeleri, CHP'li İl Genel Meclis Üyeleri, il ve ilçe teşkilatlarının katıldığı kutlama yemeğiyle CHP'nin 94'üncü Kuruluş Yıldönümü coşkuyla kutlandı. CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı günün anlam ve önemine dair konuşmayı yaparken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşması sinevizyona yansıtıldı. Ara ara yağmurun çiselediği kutlama yemeğinde davetliler kendilerince çözüm bularak eğlenmeye devam ettiler.         “BU YAĞMUR, İKTİDARIN İŞARETÇİSİDİR”
CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı yaptığı konuşmada; “ Çok değerli CHP'liler, bu yağmur bize iktidarın işaretçisidir. Edirne'de 9-0'ın işaretçisidir. O yüzden aralık verip yağıyor birazdan belki de sağanak yağacak ama bu mücadelemizi ne bu yağmur ne de bu başımızdakiler etkileyecek. Mustafa Kemal Atatürk, 'Benim 2 büyük eserim var. Biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi' demiştir. Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran, kuruluşun ve kurtuluşun partisidir Cumhuriyet Halk Partisi. Cumhuriyet Halk Partisi aynı zamanda ülkemizin sigortasıdır. Tüm kudreti ve gücüyle halkımızın güvencesi, kimsesizlerin kimi, sessizlerin sesi olmuştur, olmaya da devam edecektir. Bu nedenle de parti içi birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Parti içi sevgi ve saygımızı geliştirmeliyiz. Önümüzde parti içi yarışlar var. Bu yarışları en iyi, en güzel şekilde çatışmasız, kimseyi dışlamadan, kutuplaşmayı yoğunlaştırmadan en iyi en güzel şekilde yapmalıyız. Matbet Kendi içimizde yarışı yaparken diğer yanda da ülkemize ve halkımıza karşı sorumluluklarımızı da yerine getirmeliyiz. Enerjimizi kendi içimizde harcamak yerine dışta kullanmalıyız ki partimiz daha güçlü olsun.” ifadelerini kullandı. 
“EDİRNE SEÇİMLERDE BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞMUŞTUR”
Edirne'nin seçimlerde başarıdan başarıya koştuğunu söyleyen Pekcanlı; “Edirne seçimlerde başarıdan başarıya koşmuştur. İşte bu başarı sizlerin enerjisi ve çalışması sayesinde olmuştur. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, partimize emek veren, gönül veren, destek veren herkese sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Ülkemizin kuruluşundan sonsuza kadar var olacak Cumhuriyet Halk Partimizin 94'üncü yılını kutluyorum. Edirne örgütümüzün uzun yıllardır hayalini kurduğu ama bir türlü mutlu sona ulaşamadığımız yeni parti binamızın bu yüce örgüte ve Türkiye'ye Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını getireceğinden de hiç şüphem yoktur. Bu binamızı örgütümüze kazandıran başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Haluk Koç olmak üzere 2014 yılında seçilip görev alan bütün Belediye Başkanlarıma ve Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanlarıma, İlçe Başkanlarıma ve bu yola çıkarken bana en büyük desteği olan Edirne Belediye Başkanımız Sayın Recep Gürkan'a, tüm örgütüm adına sonsuz teşekkürler ediyorum.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.