ADAYLAR TANITILDI COŞKU TAVAN YAPTI!

AK Parti Edirne İl Teşkilatı, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirdiği toplantıyla ilçe adaylarını partililere ve kamuoyuna tanıttı. Edirne’nin ilçelerinde AK Parti’nin adayları şu şekilde: Enez-Abdullah Bostancı, Havsa-Aydın Balkan, İpsala-Mehmet Kerman, Keşan-Mustafa Helvacıoğlu, Lalapaşa-İsmail Arslan, Meriç-Nihat Yörük, Süloğlu-Saim Kulaklı, Uzunköprü-Azbiye Ataş ve Edirne Merkez Av. Koray Uymaz.

ADAYLAR TANITILDI COŞKU TAVAN YAPTI!

AK Parti Edirne İl Teşkilatı, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirdiği toplantıyla ilçe adaylarını partililere ve kamuoyuna tanıttı. Edirne’nin ilçelerinde AK Parti’nin adayları şu şekilde: Enez-Abdullah Bostancı, Havsa-Aydın Balkan, İpsala-Mehmet Kerman, Keşan-Mustafa Helvacıoğlu, Lalapaşa-İsmail Arslan, Meriç-Nihat Yörük, Süloğlu-Saim Kulaklı, Uzunköprü-Azbiye Ataş ve Edirne Merkez Av. Koray Uymaz.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
14 Ocak 2019 Pazartesi 07:29
ADAYLAR TANITILDI COŞKU TAVAN YAPTI!

Cumartesi günü Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda AK Parti İlçe Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda tüm ilçe ve beldelerin belediye başkan adayları açıklandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan tarafından açıklanan ilçe ve belde belediye başkan adayları şu şekilde: Enez-Abdullah Bostancı, Havsa-Aydın Balkan, İpsala-Mehmet Kerman, Keşan-Mustafa Helvacıoğlu, Lalapaşa-İsmail Arslan, Meriç-Nihat Yörük, Süloğlu-Saim Kulaklı, Uzunköprü-Azbiye Ataş, ve Edirne Merkez Av. Koray Uymaz. Keşan Beyendik-Ferat Gülver, İpsala Esetçe-Cemal Deniz, Uzunköprü Kırcasalih-Necmettin Parazil, Meriç Küplü-Salih Derin, Meriç Subaşı-Hasan Çatalkaya, İpsala Yenikarpuzlu-Ufuk Atalay, Keşan Yenimuhacır-Mustafa Türker.

AKMEŞE: “31 MART’I İPLE ÇEKİYORUZ”

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, “Biz dava partisiyiz. Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinde ‘Benim gönlümdeki olmadı’ deyip hiç kimse küsme lüksüne sahip değil. 48 bin 132 üyemizi harekete geçirip sıkılmadık el, çalınmadık kapı, alınmadık gönül bırakmayacağız. Gönül belediyeciliğini 31 Mart akşamı Edirne’ye getiriyoruz. AK Parti bizim değil, kurulduğu günden bugüne kadar milletin partisidir. Tüm belediyeleri AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracağız. 31 Mart’ı iple çekiyoruz.” dedi.

UYMAZ: “GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İÇİN GELİYORUZ”
Edirne Merkez Belediye Başkan Adayı Av. Koray Uymaz, “Edirne’nin değişime hazır olduğunu görüyorum. Değişim için mücadele ediyoruz. Altyapı, otopark, ulaşım, içme suyu dedik. Güçlü projelerimiz var. Biz gönül belediyeciliği için geliyoruz. Artık sorunlarla değil, kültür sanat, spordan bahsetmek istiyorsak çalışacağız. Canla başla gece gündüz çalışacağız ve 31 Mart’ta Edirne’mizi AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracağız.” ifadelerini kullandı.

AKSAL: “EDİRNE HALA ÇÖP, ÇAMUR, ÇUKUR İÇİNDE”

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal da, “Davamızda küsmek darılmak yok. Hizmetleri saymaya kalksak günümüz yetmez. Sözde çevreciler iki ağaç için kıyameti kopardılar şimdi neden poşete karşı çıkıyorsunuz? Mesele 25 Kuruş değil, mesele çevre. Biz onlardan daha çok çevreciyiz. Ergene’yi onlar kirletti, biz temizledik. Uzunköprü’de de OSB’yi yapıp gençlerimize istihdam yaratacağız. Çok işler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Biz, ‘Hizmet yerelden başlar’ diyen bir partinin mensuplarıyız.  Edirne hala çöp, çamur, çukur içinde. Belediye başkanlarımız sadece bu çöp çamuru çukuru halletsin bu millet onlara minnettar kalacak.” şeklinde konuştu.

KARAASLAN: “EDİRNELİLER OYUNU HİZMET BELEDİYECİLİĞİNDEN YANA KULLANACAK”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ise, “Mutlaka bu süreç içinde aday adaylarımız, ‘Bu süreçte ben de varım. Ben de bu davaya hizmet etmek için elimi taşına altına koyanlardanım.’ dedi. Bu nedenle biz büyük bir aileyiz. Edirne’ye görevlendirildiğimi öğrenince çok heyecanlandım. Burası tarih kokan bir şehir. Burası bütün medeniyetlerin izlerini bağrında bulunduran bir şehir. Burası Koca Sinan’ın bize emaneti. Burası bir cihan imparatorluğunu yönetmiş bir şehir. Burası gelecek vaat eden bir şehir. Burası daha iyi bir hizmeti hak eden bir şehir. İşte bu nedenle inanıyoruz ki, Edirneliler hizmet belediyeciliğinden yana oylarını kullanacak.” dedi.

KARAASLAN: “EDİRNE MÜTHİŞTİ, DİYE ANLATACAĞIM”

Karaaslan, salonda coşkunun tavan yapmasının ardından ‘Edirne Müthişti’ diye Ankara’da anlatacağım diyerek, “Son 30 yılda Türkiye’deki enflasyon oranı ortalaması yüzde 70’di. Yüzde 70’lik bir enflasyon oranıyla Türkiye AK Partinin kuruluşuna kadar neler neler yaşadı. AK Parti kuruluşundan bugüne kadar Türkiye’nin enflasyon oranı yüzde 9. 54, yüzde 9 nere yüzde 70 nere. Bugün dönüp bakmalıyız. Biz bu emanetin üzerine ne koyabildik? Bugün biz basit sorunları çok derinleştirmişken ama ben inanıyorum ki bu kader değişecek. Ben Ankara’ya dönünce anlatacağım ‘Edirne müthişti’ diye. Edirne’den Kars’a yurdun dört bir yanında bugüne kadar AK Parti hizmet anlayışı ile tanışmamış bütün şehirlerimiz hizmet anlayışımız ile tanışacak. Türkiye’nin dört bir yanında bütün teşkilatlarımızın çok sahiplenmesi gereken bir konu; İlk kez çevre dostu ve insana saygılı bir seçim süreci geçireceğiz. Şu ana kadar çevreyi ağzından düşürmeyenlerden her hangi bir söz çıkmadı. ‘Biz de varız. Biz de destekliyoruz’ demediler. Biz teşkilatlarımızla birlikte insana saygılı ve çevre dostu bir seçim kampanyası sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.