Ağaçlı tarla satılacak

Çanakkale Çan'da ağaçlı tarla mahkemeden satılıktır.

Ağaçlı tarla satılacak

Çanakkale Çan'da ağaçlı tarla mahkemeden satılıktır.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
12 Ocak 2021 Salı 16:40
Ağaçlı tarla satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; 1. taşınmaz tapu kaydında tarla vasfındadır. Köye yakındır. Hafif meyillidir. Sulu tarım arazisi olup toprak tekstür sınıfı kumlu-tınlıdır. Makineli tarıma uygun olup parselin içerisinde ve sınırlarında muhtelif yaşlarda 15 adet meşe, 1 adet dut ağacı, 2 adet fıstık çamı bulunmaktadır. Taşınmazın ağaçlarda birlikte toplam değeri 90.431,36 TL olup ayrıntılı bilirkişi raporu dosyada mevcuttur.

2. taşınmaz tapu kaydında avlulu 2 kerpiç ev ve bahçe vasfındadir. Kare şekline yakın bir parseldir. PArsel Topoğrafik olarak yol kotunda ve düze yakındır. Köy merkezine kuç uçumu yaklaşık 80,00 mt mesafededir. Köy içi yol kenarındadır. Arsa: Bulunduğu konum ve mevkii, alanı ve şekli itibariyle alım ve satımının 42,700,00 TL olabileceği, 43,80 mt2 kerpiç+ahşap ev: Yerli tip kiremit kaplı çatısı olan konut amaçlı yapılan ve uzun yıllardır terk edilen kerpiç+ahşap malzemeyle yığma tarzda yapılmıştır. Kullanılamaz durumda ve yıkılmaya yüz tutmuş, ekonomik değeri yoktur. Yol Kenarındaki ahşap +kerpiç ev: Yerli tip kiremit kaplı çatısı olan konut amaçlı yapılan ve uzun yıllardır terk edilen kerpiç+ahşap malzemeyle yığma tarzda yapılmıştır. Kullanılamaz durumda yıkılmaya yüz tutmuş ve yer yer yıkılmış olup ekonomik değeri yoktur. Yol cephesinde ev: 89,39 mt2 alanlı yığma tuğla ile yığma tarzda konut amaçlı yapılmış 3+1 tarzda tek katlı binadır. Ön cephesi sıvalı diğer cepheleri sıvasızdır. Bina içi tesviye betonlu, duvarlar düz sıvalı ve badanalıdır. İç kapılar ahşap, pencereler pvc dir. Çatısı etermit kaplı, soba ısıtmalı ve yöremit standart köy evlerindendir. 3/A sınıfında değerlendirilebilecek bu yapı yıpranma payının %40 olduğu buna göre evin değeri 52.561,32 TL Müştemilat: 19,72 m2 alan üzerine oturan yığma tarzda yapılmış müştemilat yardımcı bir binadır. Kullanılmakta olup sıvasız ve boyasızdır. Çatısı yerli tip kiremit olup, temel taştır. 1/A sınıfında değerlendirilebilecek bu yapı yıpranma payının %20 olduğu buna göre 2.918,56 TL Taşınmazın toplam değeri 98.179,88 TL olup ayrıntılı bilirkişi raporu dosyada mevcuttur.

3. taşınmaz tapu kayıtlarında tarla vasfındadır. Köye yakındır. Hafif meyillidir. Sulu tarım arazisi olup toprak tekstür sınıfı kumlu-tınlıdır. Yola cephesi vardır. Makineli tarıma uygun olup, Söz konusu parselin içerisinde ve sınırlarında muhtelif yaşlarda 2 adet kavak ağacı bulunmaktadır. Taşınmazın ağaçlarla birlikte toplam değeri 25.672,54 TL olup ayrıntılı bilirkişi raporu dosyada mevcuttur.

Muhammen Bedeli 90.431 ₺ olan taşınmazlar için açık artırma, ÇAN ADLİYESİ MAHKEMELER YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ ODASI'nda 12.03.2021'de saat 11:00'de yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/724175/emlak/tarla-tarim-arazisi-bag-bahce/canakkale-canda-agacli-tarla-mahkemeden-satiliktir-coklu-satis-

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.