AHBAP İÇİN İLK ADIM ATILDI…

Sanatçı Haluk Levent’in Sosyal Platformu olan ve şehirlerde kurulan AHBAP Platformu’nun Keşan’da kurulması ile ilgili toplantı 15 Ağustos 2018 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

AHBAP İÇİN İLK ADIM ATILDI…

Sanatçı Haluk Levent’in Sosyal Platformu olan ve şehirlerde kurulan AHBAP Platformu’nun Keşan’da kurulması ile ilgili toplantı 15 Ağustos 2018 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
18 Ağustos 2018 Cumartesi 08:37
AHBAP İÇİN İLK ADIM ATILDI…

Saat 18.00’de Cafe Keşan’da başlayan toplantıda söz alan Çilem Aslı Eren ve Erdoğan Demir, katılanlara AHBAP ile ilgili bilgiler verdi ve bu platforma katılmaya davet etti.

Eren ve Demir, AHBAP Toplantısına yaz tatili nedeniyle yoğun bir katılım olmadığını ancak kendilerine telefon ve sosyal medya üzerinden ulaşanlarla AHBAP Platformu’na katılım sayısının şu anda 30 kişiye ulaştığını belirttiler.

AHBAP Grubu ile ilgili Whatsap Grubu ve Twitter hesabı kurulduğunu da belirten Eren ve Demir, toplantıya katılanlar ile toplantıya katılmadan AHBAP’a üye olanlar ile olacaklara, Toplantı için kendilerine yardımcı olan Cafe Keşan Sahibi Mehmet Aytaç ile Toplantı afişini hazırlayan Simge Reklam Sahibi Sadun İrcan’a toplantıya verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ettiler.

Eren ve Demir, bundan sonraki hedeflerinin Platformda Mevcut olan 8 adet çalışma gruplarını oluşturmak olduğunu belirterek “Şu anda bizim grubumuz Edirne’ye bağlı olarak kuruldu. Kuruluşumuz aşamasında bizlere teknik anlamda destek sağlayan ve bilgilendiren AHBAP Şehirler Grubu Başkanı olan Keşanlı Barlas İşbaşar ile kuruluşumuzu yakından takip eden Haluk Levent’e de teşekkür ediyoruz. Levent, bizlere Keşan’da AHBAP Grubu’nun kurulması için adım atılmasından büyük heyecan duyduğunu, çünkü Keşan’ın kendisi için çok ayrı bir yeri olduğunu belirterek, bu oluşuma destek veren tüm AHBAP dostlarına da teşekkür etti.” Şeklinde konuştular.

 Levent ayrıca bu girişime öncü olan Çilem Aslı Eren ve Erdoğan Demir’e de ayrıca teşekkür etti.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.