AK PARTİ, KEŞAN GENÇLİK KOLLARINDA DEĞİŞİM

AK Parti Keşan İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Beril Üğdül atandı. Üğdül’e mazbatasını teslim eden AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, görevinde başarılar diledi.

AK PARTİ, KEŞAN GENÇLİK KOLLARINDA DEĞİŞİM

AK Parti Keşan İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Beril Üğdül atandı. Üğdül’e mazbatasını teslim eden AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, görevinde başarılar diledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
25 Şubat 2022 Cuma 06:02
AK PARTİ, KEŞAN GENÇLİK KOLLARINDA DEĞİŞİM

AK Parti Keşan İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Beril Üğdül atandı. Üğdül’e mazbatasını AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba teslim etti.

AK Parti Edirne İl Başkanlığı’nda gerçekleşen mazbata törenine AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, İl Gençlik Kolları Burak Cambaz ve partililer katıldı.

Milletin emaneti olan bu davayı sahiplenmek ve en yükseğe çıkarmak için üstlendiği kutlu görevde AK Parti Keşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Beril Üğdül’e çalışmalarında başarılar dileyen Başkan İba, “Gençler bizim için çok kıymetli. Onlarla gerçekleştirdiğimiz her projenin benim için yeri ve önemi apayrı. Onların gençlik enerjileri ve farklı bakış açıları ile zenginleşiyoruz. Gençlik kollarımızla bir arada olmak, Edirnemiz ve davamız için gönül gönüle çalışmak beni çok mutlu ediyor. Ben AK Parti Edirne İl Başkanı olarak her zaman gençlerimizle omuz omuza gönül gönüle olmayı sürdüreceğim. En büyük destekçileri olmaya söz veriyorum. Cumhurbaşkanımız ve AK Partimizin lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonu ile biz partimizde ve ilimizde gençlerimize her zaman söz hakkı verdik ve vermeye devam edeceğiz. Gençlerini dinleyen onların sözlerine değer veren toplumlar, her zaman kazanır her zaman ilerler” dedi.

Teşkilatın tüm kademeleri ile el ele vererek çalışmalarını sürdüreceklerini dile getiren Başkan İba, “Genciyle, yaşlısıyla partimizin tüm kademeleriyle yaptığımız görüşmeler sonucunda yeni projeler üretmek ve bölgemizi daha iyi noktalara taşımak adına elimizden geleni yapacağız. Partimizde yeni görevler üstlenen arkadaşlarımızın da gücümüze güç katacağından hiç şüphemiz yok. Berilimizle, Keşan ve Edirne için çok güzel çalışmalara imza atacağız. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” Dedi.

Hasan Boyacıoğlu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.