AK PARTİ MAHALLE İFTARLARINA DEVAM EDİYOR

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Emre Çalışkan Meydan Mahallesi sakinleri ile iftarda bir araya geldi.

AK PARTİ MAHALLE İFTARLARINA DEVAM EDİYOR

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Emre Çalışkan Meydan Mahallesi sakinleri ile iftarda bir araya geldi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
18 Nisan 2022 Pazartesi 06:11
AK PARTİ MAHALLE İFTARLARINA DEVAM EDİYOR



İlk olarak Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nden başlayan iftar programı, her akşam kentin farklı bir mahallesinde devam ediyor. AK Parti Edirne İl Başkanlığınca Ramazan ayının manevi ruhunu yaşatmak için başlatılan toplu iftar programları Meydan Mahallesi'nde devam etti.
Mahalle girişinde ilgiyle karşılanan Başkan İba, MKYK üyesi Emre Çalışkan ve Mahalle Başkanı Özgür Vardar ile birlikte iftar sofralarının kurulduğu masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti.
"ÖZLEDİĞİMİZ GÜNLERE KAVUŞTUK"
Vatandaşlarla birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan İba, “Çok şükür 2 yıl sonra salgında özlediğimiz günlere kavuştuk. İftar sonrası yine mahalle sakinlerimiz ve esnafımızla kıraathanelerimizde,  sohbet eşliğinde çaylarımızı içtik" dedi.
Ezanın okunmasının ardından yapılan dua ile oruçlar açıldı. Mahalle sakinleri, yemeklerin yenmesinin ardından Başkan İba'ya teşekkür ederek evlerine gitti.
"TALEPLERİ DİNLEYEREK NOT ALDILAR"
İftar programı sonrası çeşitli ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve beraberindeki heyet, kıraathanede oturup mahalle sakinleriyle birlikte sohbet eşliğinde çay içti.
İftar sonrası kıraathane ve esnaf ziyareti yapan Başkan İba ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Emre Çalışkan, talepleri dinleyerek not aldı.
Vatandaşlara Selimiye Meydan düzenlemesi ile ilgili görüşlerini soran Başkan İba, Meydan Mahallesi sakinlerinden tam not aldı. Selimiye'nin hak ettiği görünüme kavuştuğunu belirten vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı sonrası kentte bu şekilde bir proje yapılmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Bülent Sarıçiçek
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.