AK PARTİ’DEN MHP’YE ZİYARET

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ve beraberindeki partililer Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Zakir Tercan ve yönetimini ziyaret etti.

AK PARTİ’DEN MHP’YE ZİYARET

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ve beraberindeki partililer Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Zakir Tercan ve yönetimini ziyaret etti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
10 Ağustos 2021 Salı 06:27
AK PARTİ’DEN MHP’YE ZİYARET

MHP İl Başkanı Zakir Tercan ve yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette, AK Parti İl Başkanı Başkan İba, 2023 hedeflerinden bahsetti. Görüşmede hayata geçirilen projelerin değerlendirilmesiyle birlikte yapılması planlanan projeler ile ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu.

MHP ile kurdukları bu ortaklıkla Edirne için çok çalışacaklarını aktaran Başkan İba, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Hep birlikte omuz omuza vererek Edirne’yi en üst seviyeye taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen İba, Cumhur İttifakı ruhuyla hareket ederek çalıştıklarını belirtti.

“AK PARTİ OLARAK MHP İLE BİR ORTAKLIK DEĞİL, GÖNÜL BİRLİĞİ KURDUK”

2023 yılının Cumhur İttifakı için zafer yılı olacağını belirten Başkan İba, “AK Parti olarak MHP ile bir ortaklık değil, gönül birliği kurduk. Cumhur İttifakı, diğer ittifaklar gibi gizli, saklı, kapalı kapılar ardından masa başında kurulmuş bir ittifak değildir. Cumhur İttifakı, millet için, devlet için, yüreğini ortaya koyan insanların gönül birliği ile güçlerini birleştirmesidir. Cumhur İttifakı olarak bizler aynı hedefler, aynı ülküler, aynı inanç ve milli değerler etrafında buluşmuş kişileriz.” Şeklinde konuştu.

“Yurdumuz ve milletimiz için tek yürek olacağız”

Milli ve manevi değerleri gözeten bununla birlikte modern medeniyetler seviyesinde, yatırımlarla, hizmetlere, projeler ile ortaya koyulan yüreklerle büyüyen güçlü bir Türkiye için bir arada olduklarını dile getiren İba, “Bugünde bu kapsamda Milletvekilimiz Fatma Aksal, İl Başkan Yardımcılarımız ve Merkez İlçe Başkanımız Önder Özcan ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte gönül birliği kurduğumuz Cumhur İttifakımızın Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Zakir Tercan ve yönetimini ziyaret ettik. Biz Türkiye için bir aradayız. Ortak amaçlar için atan yürekler güçlenir. Yurdumuz ve milletimiz için tek yürek olacağız. İlk hedefimiz olan 2023 yılına Edirnemizden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteği vereceğiz.” Dedi.

Tercan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başkan İba’da misafirperverliği için Tercan’a teşekkürlerini sundu.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.