AK PARTİLİLER, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, İl Başkan Yardımcıları, Merkez İlçe Başkanı Önder Özcan, İl Genel Meclis Üyeleri Melek Uzgör, Mustafa Suiçmez, Tamer Karadağ ve beraberindeki partililer Edirne Merkeze bağlı Köy Muhtarları ile bir araya geldi.

AK PARTİLİLER, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, İl Başkan Yardımcıları, Merkez İlçe Başkanı Önder Özcan, İl Genel Meclis Üyeleri Melek Uzgör, Mustafa Suiçmez, Tamer Karadağ ve beraberindeki partililer Edirne Merkeze bağlı Köy Muhtarları ile bir araya geldi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
04 Eylül 2021 Cumartesi 06:08
AK PARTİLİLER, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve beraberindeki partililer, Edirne Merkez Köy Muhtarları ile bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi.

Karşılıklı fikir alışverişi yapılan buluşmada Edirne’nin sorunları ve sunulabilecek çalışmalar görüşüldü. Muhtarlar tek tek söz alarak, talep ve isteklerini iletti. Sorunları dinleyip not alan Başkan İba ve Milletvekili Fatma Aksal, hizmet için her zaman yanlarında olduklarını ve talepler için ilgili kurumlarla iletişime geçeceğini belirtti.

“Muhtarlarımız ile Edirnemizde tüm bölgelere ve tüm hemşehrimize ulaşacağız”

AK Parti Edirne Teşkilatı olarak, kent için emeklerini esirgemeyen muhtarlar ile bir araya gelmenin mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, merkez ilçede yer alan 37 köyün her bir vatandaşına ulaşabilmek için muhtarların desteği ve görüşlerini hep önemsediklerini söyledi.

AK Parti Edirne teşkilatı olarak her fırsatta köyleri gezerek vatandaşlar ile bir araya geldiklerini dile getiren İba, “Tüm hemşehrilerimize ulaşacağız. Bizim için muhtarlarımız ve muhtarlıklarımız, vatandaşa hizmet noktasındaki ilk ve en önemli kademelerdir.” Şeklinde konuştu.

“Birçok hizmeti köylerimizin büyük bir kısmında tamamladık”

Son yıllara bakıldığında köylerin artık eskisi gibi toz toprak içerisinde olmadığını, yollarının merkezdeki yollardan bile daha güzel olduğunu söyleyen Başkan İba, “Edirne Merkeze bağlı tüm köylerimizi birçok kez ziyaret ettik. Yapmış olduğumuz bu ziyaretlerde hükümetimizin elinin tüm köylerimize dokunduğuna bizzat sizlerle birlikte şahit olduk. Altyapı çalışmalarından tutun da V Kanallarının yapımına, mera ıslah faaliyetlerinden içmeye suyu ve tarımsal sulama hizmetlerine, uzun yıllardır kullanılan elektrik hatlarının yenilenmesinden camilerimizin ve muhtarlık binalarımızın onarılmasına kadar birçok hizmeti köylerimizin büyük bir kısmında tamamladık.  Köy içi meydanlarımızı ve sokaklarını parke taşlar ile döşedik. Tarla yollarımızı iyileştirmeye devam ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Tüm köylere çocuk parkları, spor aletleri, çok amaçlı salonlar, sağlık kabinleri, içi dolu kitaplıklar, duraklar, tanıtım levhaları, mezarlık ve çevre düzenlemelerinin yapıldığını aktaran Başkan İba, eksikleri tamamlamak için olağanüstü bir gayret gösterdiklerini belirtti.

“Edirnemizde hizmet çıtamızı yükseltmek için çalışmalarımıza var gücümüzle devam ediyoruz”

Edirne için her ay en az bir kere Ankara’ya giderek Bakanlar ve ilgili kurumlara ziyaretler gerçekleştirdiklerini öne süren İba, “Sağ olsunlar tüm bakanlıklarımız da ilimizi sık sık ziyaret ederek eksiklerimizi tamamlama yolunda bizlere destek veriyorlar.  Çevre ve Şehircilik Bakanımızın ziyareti ile yıllardır virane olan Selimiye Meydanı ve yine yıllardır hayalimiz olan Nehir Kenarı projeleri hayata geçiriyoruz. Turizm kenti Edirnemizde yeni müzelerimiz açılmaya devam ediyor.  Ulaştırma Bakanımızın ziyareti ile Müezzinoğlu Köprümüzün yollarının tamamlamaya başladık. Kısacası değerli muhtarlarım, teşkilatımızın tüm kademeleriyle birlikte Edirnemizde hizmet çıtamızı yükseltmek için çalışmalarımıza var gücümüzle devam ediyoruz.  Talep ve önerileriniz için daima açığız.“ dedi.

Hasan Boyacıoğlu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.