AK PARTİ’NİN YENİ İLÇE BAŞKANLARI TANITILDI

AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanlığı’na atanan Önder Kuruşar ve Meriç İlçe Başkanlığı’na atanan İbrahim Bilgiç ilk tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya katılan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, yeni başkanlara görevlerinde başarılar dilerken, bu zamana kadar görev almış başkanlara da teşekkür plaketi takdim etti.

AK PARTİ’NİN YENİ İLÇE BAŞKANLARI TANITILDI

AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanlığı’na atanan Önder Kuruşar ve Meriç İlçe Başkanlığı’na atanan İbrahim Bilgiç ilk tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya katılan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, yeni başkanlara görevlerinde başarılar dilerken, bu zamana kadar görev almış başkanlara da teşekkür plaketi takdim etti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
24 Haziran 2022 Cuma 06:06
AK PARTİ’NİN YENİ İLÇE BAŞKANLARI TANITILDI

AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısının ardından geçtiğimiz hafta AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanlığı’na atanan Önder Kuruşar ile AK Parti Meriç İlçe Başkanlığı’na atanan İbrahim Bilgiç, partililer ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya katılan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, yaptığı konuşmada, “Edirne’nin her bir bölgesi gibi, Uzunköprü’nün de en iyisine layık olduğunu bildiklerini ve buna ulaşmak için çabaladıklarını aktardı.

“UZUNKÖPRÜLÜ HEMŞEHRİLERİMİN HAK ETTİKLERİ HİZMETE, KAVUŞAMADIKLARINI GÖRÜYORUZ”

Uzunköprü’nün çok kıymetli olduğunu söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, “Uzunköprülü hemşehrilerimin hak ettikleri hizmete, hak ettikleri değere kavuşamadıklarını görüyoruz. Biz, Edirne’mizin her bir bölgesi gibi, Uzunköprü’müzün de en iyisine layık olduğunu biliyor, bunun için çabalıyoruz. Bildiğiniz gibi AK Parti Edirne Teşkilatı olarak, Uzunköprü İlçemizde bir bayrak devri gerçekleştirdik. AK Parti'nin üstün hizmet anlayışını temsil etmek üzere Teşkilat Başkanımız tarafından Uzunköprü İlçe Başkanı olarak görevlendirilmiş Önder Kuruşar Başkanımızı ziyarete geldik. Önder Başkanımıza, ilçe teşkilatımızda gerçekleştireceği hizmetler ve çalışmalarda her zaman sonsuz destek olacağız. Kendisinin de bu vazifede üstün başarı göstereceğine inancımız tamdır” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Edirne teşkilatı olarak bugüne kadar görevini başarıyla sürdüren ve büyük bir başarıyla taşıdığı başkanlık bayrağını yeni İlçe Başkanı Önder Kuruşar’a devreden Kadir Bilgin ile de aynı yolda yürümeye devam edeceklerini söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba,“Sıfatlar değişse de Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde AK Partimizin AK Davası yolunda hep beraber yürüyeceğiz. Bizim tek ve en büyük temennimiz milletimize ve ülkemize hizmet etmek. AK Parti Edirne Teşkilatı olarak ise, Edirne’de hemşehrilerimize hak ettikleri hizmeti getirmek en büyük hedeflerimizdendir” şeklinde konuştu.

“YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Uzunköprü’de hizmet yarışının devam edeceğini söyleyen Başkan İba, “Yeni kurulacak teşkilatımızla da bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da el ele destek vererek çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Uzunköprü’nün sorunlarıyla her zaman yakından ilgilendik. Bundan sonra da elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu dönemde belki de en çok yatırım yaptığımız ilçemiz Uzunköprü olmuştur. Yatırımlarımıza da devam edeceğiz. Tüm yatırımlarımızın takipçisi olmaya devam edeceğiz.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba konuşmasının ardından AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Önder Kuruşar’a mazbatasını vererek hayırlı olmasını dilerken, Başkanlık Bayrağını devreden Kadir Bilgin’e ise bu güne kadar yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

2023 hedeflerine giderken hiç kimseyi ötekileştirmeden kucaklamaya geldiğini söyleyen AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Önder Kuruşar, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır, düsturu ile Uzunköprü için hep beraber çalışacağız. AK Parti Uzunköprü İlçe Teşkilatı’nın kapıları tüm Uzunköprülülere açıktır. Büyük ve güçlü Türkiye için inandığımız bu yolda beraber yürüyeceğiz. Başta İl Başkanım Belgin İba olmak üzere bugün bizi yalnız bırakmayan herkese şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Uzunköprü’deki toplantının ardından AK Parti Meriç İlçe Başkanlığı’na atanan İbrahim Bilgiç’i ziyaret eden Başkan İba, görevinde başarılar dileyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Görevi devreden Mustafa Mete’ye teşekkür plaketi veren Başkan İba, AK Parti Meriç İlçe Başkanlığı’na atanan İbrahim Bilgiç'e de mazbatasını verdi. Her iki ilçede de düzenlenen törenle ilçe başkanlarına mazbatalarını teslim eden Başkan İba, hep birlikte daha iyi hizmetlere imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

Bugüne kadar bayrağı taşıyan eski ilçe başkanlarına teşekkür eden AK Parti Meriç İlçe Başkanı İbrahim Bilgiç, 2023 ve 2053 hedeflerine giderken daha güçlü ve dinamik yarınlar için hep beraber bu kutlu davada birlikte yürümeye devam edeceklerini aktardı.

Yavuz Göktaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.