AK Parti’ye görkemli karşılama

Seçim çalışmaları kapsamında Yıldırım Hacı Sarraf Mahallesi’nde miting düzenleyen AK Parti’ye mahalle halkı tarafından görkemli bir karşılama töreni düzenledi. Havai fişek ve konfetilerin patladığı, meşalelerin yandığı mitingde, mahallenin gençleri bir de pankart açarak AK desteklerini gösterdiler. 

AK Parti’ye görkemli karşılama

Seçim çalışmaları kapsamında Yıldırım Hacı Sarraf Mahallesi’nde miting düzenleyen AK Parti’ye mahalle halkı tarafından görkemli bir karşılama töreni düzenledi. Havai fişek ve konfetilerin patladığı, meşalelerin yandığı mitingde, mahallenin gençleri bir de pankart açarak AK desteklerini gösterdiler. 

Emre SEDEF
Emre SEDEF
12 Haziran 2018 Salı 22:37
AK Parti’ye görkemli karşılama


AK Parti Edirne İl Teşkilatı, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Yıldırım Mahallesi’nde miting düzenleyen AK Parti, milletvekili adayları İlyas Akmeşe ve Erdem Güyümgüler’i mahalleli ile buluşturarak destek istedi. Mitingde konuşan AK Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı İlyas Akmeşe, “Bizi çok iyi karşıladınız. Bize çok iyi ilgi gösterdiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sayenizde Erdem Güyümgüler kardeşimle Recep Tayyip Erdoğan’ın Edirne’de temsilcileri olacağız. Sizin desteklerinizle hem Erdem, hem de ben Ankara’da sizi temsil edeceğiz. Yıldırım Mahallesi’ne AK Parti olarak teşekkür ediyoruz. Bütün seçimlerde Yıldırım Mahallesi hep arkamızda oldu. Bizde bundan sonra, bundan önceki dönemlerde olduğu gibi Ankara’ya gidersek Yıldırımlılarla birlikte olacağız. 24 Haziran seçimleri çok önemli. Biliyorsunuz Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, özellikle Roman kardeşlerimize çok ayrı bir ilgi duyuyor. O ilgi Edirne’de de belli olsun diye Erdem kardeşimizi 3. Sıra milletvekili adayı yaptı. Erdem sizin evladınız. Sizin kardeşiniz. İnşallah burada güçlü bir destekle Erdem de dahil olmak üzere Ankara’da sizin temsilciniz olacağız. Bundan hiç şüphem yok arkadaşlar. 24 Haziran seçimlerinde Yıldırım’da da, Edirne’de de sandıkları patlatmaya hazır mısınız? Sayın Cumhurbaşkanımızla, bizlerle yol yürümeye var mısınız? Hepinize teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız diyorum, bu mahallenin çocuğu aranızdan biri Erdem kardeşime sözü bırakıyorum” dedi. 
AK Parti 3. Sıra Adayı Erdem Güyümgüler ise, “Çok değerli Yıldırım Halkı, bizim sizinle bir gönül bağımız var. 2004 yılında Edirne’de Roman Derneklerini kurmak için yola çıktığımızda Yıldırım Hacı Sarraf’tan ateşi yaktık. Bizlere ilk inananların başında Yıldırım Hacı Sarraf Halkı oldu. Allah’ şükürler olsun ki bugünde karşınıza milletvekili adayı olarak çıktım. Cumhurbaşkanımız ve Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmamanızı istiyorum. Bize karşı gösterdiğiniz bu ilgi ve sevgi hainlere de ders olur ve 24 Haziran’da da sandıkları patlattığımızda da Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Edirne’de de biz, İlyas Başkan, Fatma Hanım, Burak kardeşim milletvekili olarak meclise gireriz. Bugünlerde yedi düvelle mücadele eden Dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmamız gerekiyor. Bizleri hiçbir zaman ötekileştirmedi, bütünleştirdi, kucaklaştırdı. O yüzden bizde bu günlerde onu yalnız bırakmamalıyız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diye konuştu. 
Mahalle halkından Bahattin Ulusoy da, “Bu seçim ölüm kalım seçimi. Vatan millet seçimi. Bir tarafta vatan, diğer tarafta vatana karşı olanlar. Seçimi böyle göze alın. Bu seçim artı Romanların seçimi. Bakın Cumhurbaşkanımız Edirne’de bir Roman arkadaşımızı milletvekili adayı gösteriyor. Biz de onun yanındayız. Yıldırım’ın oyları patlayacak, Edirne’nin oyları patlayacak. Eğer masada güçlü olmamızı istiyorsak, Erdem’in, benim, Erdinç Çekiç’in ve sizlerin yeni yönetimlerde olmasını istiyorsanız bu oyları patlatacaksınız. Yıldırım Hacı Sarraf Mahallesi’nin oyları bin beş yüz olacak” dedi. 
Konuşmaların ardından mahalleli pankart ve tezahüratlar eşliğinde AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan desteklerini gösterdiler. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.