AKMEŞE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığı için İl Başkanlığı görevinden istifa eden İlyas Akmeşe bir basın toplantısı düzenledi. Akmeşe adaylık başvurusu yaptığı açıklamda, “Ana muhalefet partisi şu anda memleketi yönetmeye talip olmasına rağmen bakın adaylığını açıklayamıyor.” Dedi.

AKMEŞE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığı için İl Başkanlığı görevinden istifa eden İlyas Akmeşe bir basın toplantısı düzenledi. Akmeşe adaylık başvurusu yaptığı açıklamda, “Ana muhalefet partisi şu anda memleketi yönetmeye talip olmasına rağmen bakın adaylığını açıklayamıyor.” Dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
28 Nisan 2018 Cumartesi 09:08
AKMEŞE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ak Parti’den milletvekilliği aday adaylığı için Ak Parti Edirne İl Başkanlığı görevinden istifa eden İlyas Akmeşe çok sayıda partilinin de katılımıyla bir basın toplantısı düzenledi.  Toplantıda 24 Haziran Cumhuriyet hükümet sistemi ve milletvekili seçimi şimdiden ülkemize ve Edirne’ye hayırlı olsun diyen Akmeşe “Bu parti 2001 yılında kurulduğu anda biz Recai başkanla birlikte görev aldık. Ona çok teşekkür ediyoruz. Onun başkanlığında biz bu göreve talip olduk. 16 senedir de partimizin çeşitli kademelerinde görev yaptım. Biz memleketimize, ülkemize, Edirne'de yaşayanlara hizmet etmek için bu göreve talip olduk. Biz hiçbir zaman efendilik yapmadık. Her zaman halkımızla iç içe, halkımızla beraber hizmetkar olmak için bu görevlere talip olduk. Biz siyaset yapıyoruz. Edirne’de siyaset yapıyoruz. Edirne'ye hangi siyasi parti bir çivi çaktıysa biz onlara şükranlarımızı sunuyoruz. Bizde bu süreçte inşallah şimdiye kadar çeşitli kademelerde görev yaptım, 2,5 seneye yakındır İl Başkanlığı yapıyorum, Allah kısmet ederse milletvekili aday adayı olarak bugün inşallah müracatımızı yapacağız. Milletvekili aday adayıyım şu anda arkadaşlar. Genel Merkezimiz, Genel Başkanımız karar verecek, biz milletvekili olarak da Edirne’mize hizmet etmeyi onur ve gurur sayarız. Elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyarız." Dedi.

“NİYE ADAY OLMUYORSUNUZ?”

Siz bu teşkilatın arkasında olduğunuz sürece AK Parti’nin mutlaka başarılı olacağını vurgulayan Akmeşe “Biz ne zaman bir ve beraber olduk biz ondan sonra başarılı olduk. Ana muhalefet partisi şu anda memleketi yönetmeye talip olmasına rağmen bakın adaylığını açıklayamıyor. Kardeşim siz bu memlekete hizmet için bu görevlere talip olmadınız mı? Niye aday olmuyorsunuz? Yine 'Abidik gubidik işler yapmam' diyen yeni bir lider çıktı arkadaşlar. Tam abidik gubidik işlerin göbeğindeler. 15 tane milletvekilini af edersiniz bir koyun gibi, bir partiden diğer partiye gönderiyorlar. Neymiş 'seçimlere girsin' diye. Siyaset İşleri Başkanımızın geçen basın açıklamasını seyrettim çok güzel bir kralbet giriş açıklaması vardı. Evet tokat yemişler gibi. Hani suçlu öğrenciler vardır ya tahtaya dizersiniz, 15 tane milletvekili de o şekilde hiç istemeyerek, birilerinin ricasıyla başka partiye transfer oldular." ifadelerini kullandı.” Dedi.

“HER SEÇİMDE DE BİRİNCİ OLMUŞ”

Liderimiz parti kurulduğundan beri 12 tane seçime girmiş ve her seçimde de birinci olmuş diyen Akmeşe “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinde görev almaktan onur ve gurur duyuyorum. Onunla beraber yürümekten onur ve gurur duyuyorum. Biz milletvekili adayı olsak ta olmasak ta bu partiye üye de olsak 24 Haziran seçimlerinde var gücümüzle çalışmaya hazırız arkadaşlar.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.